2777
2789
نه عزیزم منم ارزوداشتم توزندگی دخترداشته باشم وقتی دخترم رفت مثل توگفتم خداهیچوقت بهم‌دخترنمیده تااخ ...

بعنی میشه مهرا میشه خدا دوباره بهم دختر بده

میشه دوباره باردار بشم

یعنشهدروزای خوبم برگردن با اینکه یه پسر6ساله دارم اما امید به زندگیم صفر شده بی انگیزه شدم همش  ترس از دست دادن دارم

توروخدا سر زایمانتون دعام کنین من 4سال دوبدم تا حامله شدم داغش موند رو دلم

بعنی میشه مهرا میشه خدا دوباره بهم دختر بده میشه دوباره باردار بشم یعنشهدروزای خوبم برگردن با اینک ...

عزیزم خداروشکر ک یه گل پسر داری، میدونم سختته اما بخاطر پسرت به زندگیت برگرد و شکر گزار باش، میدونی افکارمون چقد تو سرنوشتم ن موثرن، پس همیشه مثبت فک کن تا اتفاقات خوب براتون بیوفته. من سر پسرم همش استرس داشتم این نمیمونه و فلان آخرم نموند رفت و داغش موند ب دلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از دلداریت عزیزدلم اره اگه پسرم نبود که می مردم ولی بازم سختمه من اصلا منتظر اتفاق بد نبودم چون زمانی باردار شدم که مطمین بودم معجزه س تا لحظه اخر به خدا میگفتم خئدت دادی میدونم نمیبریش اما بردش دخترم19روز تو دستگاه بود بعد رفت

مرسی از دلداریت عزیزدلم اره اگه پسرم نبود که می مردم ولی بازم سختمه من اصلا منتظر اتفاق بد نبودم چون ...

پسر منم 4روز دستگاه بود 19 روز واقعا سخته هر چ بیشتر آدم می بینه بیشتر وابسته میشه

بعنی میشه مهرا میشه خدا دوباره بهم دختر بده میشه دوباره باردار بشم یعنشهدروزای خوبم برگردن با اینک ...

معلوم که میشه خدامیدونه چقدردلمون شکستس جواب دلای شکستمونم میده بهش توکل کن فقط ازخودش بخاه حتم دارم میای همینجاخبربارداریتومیدی بعدشم میگی دخملم برگشته

سلام خانومی، متاسفم واقعا، علت پارگی چی بود؟ 

سلام عزیزم

دکترم گفت عفونت باعث پارگیه کیسه آب شد

البته باید آزمایشهای ایمنی و انعقادی انجام بدم تا دلیل اصلیش معلوم بشه، چون من فانلینگ هم داشتم

یعنی بدن کلا برای  زایمان حاضر شد

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
سلام عزیزم انشاالله خدا بهت آرامش بده ای بابا چرا ؟ عفونت داشتی یا خونریزی دلیل پارگی چی بوده ؟  ...

سلام عزیزم، فعلا دکتر تشخیص عفونت پنهان داده، تا آزمایشهای ایمنی و انعقادی بدم 

ولی یهو در عرض یک شب طول سرویکسم با سرکلاژ شد ۹ میلیمتر و فانلینگ داد

خیلی ناراحت شدم عزیزم واقعا متاسفم امیدورارم خدادبه دلت ارامش بده  به من هنوز نداده

الهی آمین عزیزم، خدا مهربونه، فقط همینو میشه گفت

من هم بی تابم عزیزم

این ترس از بارداری آزارمون میده

بدجور قلبم ترسیده

البته اگر ایمانم قوی باشه نباید بترسم 

خانمها بیاین با هم نتیجه بگیریم 

ببینیم چی باعث شده که همه ماها این اتفاق برامون افتاده!!!!  دلیلشو پیدا کنیم ،بیاین  قوی تر با دلیل و درمان اقدام کنیم

پیش بهترین متخصص ها 

تمام جوانبو بسنجیم، شاید بعد از ماها خیلی ها دنبال راهکار باشن و ما بتونیم با تجربه مون کمکشون کنیم.

من هم پیگیر هستم.

سلام منم تو هفته ۲۷ دو تا دوقلو پسز داشتم چتد روز پیش زایمان کردم و از دست دادمشون

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

ناشکری نکن اصلا تو خداروشکر یه بچه داری ماها رو ببین ارزو دارم یه بچه سالم گیرمون بیاد دوتا پیشکشمون

بچها چیکار کنیم رحم قوی شه برای زایمان باردار شم ..... بعد سزارین چقدر بعد رابطه داشته باشم 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم