2777
2789
ممنون عزیز پناه بر خدا من سندروم هلپ گرفتم بدشانسی از این.بیشتررررر ،فعلا که بعداز زایمان اهن و کلسی ...

سندروم هلپ چیه؟

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه منم تو هفته 29 تو شکمم مرد دلیلش رو هم اصلا نفهمیدم همه ازمایشا و سونوهام خوب بود ولی یکدفعه بچه ...

ان شاءالله به زودی زود خدا برات جبران میکنه مجدد باردار میشی عزیزم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
بچه منم تو هفته 29 تو شکمم مرد دلیلش رو هم اصلا نفهمیدم همه ازمایشا و سونوهام خوب بود ولی یکدفعه بچه ...

تو بارداری آسپرین نمیخوردی؟

احتمال اینبار هم باید آسپرین بخوری هم هرروز امپول هپارین یا انوکسا بزنی

بچم رشدشم کند بود اما دلیل اصلیش پاره شدن کیسه آب بود 

خدا بهت آرامش بده عزیزم 

ایشالا زود مامان بشی و یه بارداری سالم رو‌ تجربه کنی 

خیلی سخته خیلی ولی به خودت برس هم از نظر جسمی هر روحی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام خوبین؟

من هم از شماها هستم ، یک ماهه پسرمو از دست دادم، توی هفته۲۲، عجب سخت گذشت، با پارگیه کیسه آبو فانلینگ.۱۲ روز هم بیمارستان بستری شد، که شاید بمونه، اما تبم رفت بالا و دستور ختم بارداری دادن، دومین بار بود که اینجور میشد 

راضیم به رضای خدا

خدا بهمون کمک کنه

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
سلام خوبین؟ من هم از شماها هستم ، یک ماهه پسرمو از دست دادم، توی هفته۲۲، عجب سخت گذشت، با پارگ ...

سلام عزیزم انشاالله خدا بهت آرامش بده ای بابا چرا ؟ عفونت داشتی یا خونریزی دلیل پارگی چی بوده ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سندروم هلپ چیه؟

فشارم یهویب رفت رو.16 انزیمای کبدم رفت بالا وپلاکتام افت کرد   بهش میگن سندروم هلپ شدیدترین نوع مسمومیت بارداری

من از این بیشتر ناراحتم  که بچه م دختر بود و میدونم خدا هیجوقت بهم دختر نمیده 

سلام خوبین؟ من هم از شماها هستم ، یک ماهه پسرمو از دست دادم، توی هفته۲۲، عجب سخت گذشت، با پارگ ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم واقعا متاسفم امیدورارم خدادبه دلت ارامش بده 

به من هنوز نداده

فشارم یهویب رفت رو.16 انزیمای کبدم رفت بالا وپلاکتام افت کرد   بهش میگن سندروم هلپ شدیدترین نوع ...

نه عزیزم منم ارزوداشتم توزندگی دخترداشته باشم وقتی دخترم رفت مثل توگفتم خداهیچوقت بهم‌دخترنمیده تااخرعمرم داغش فقط رودلمه ولی خداخیلی بزرگترازاین حرفاست ازخدابخاه ازتهدل بخاه شک نکن خدابهت میده