2777
2789
راستی من دیردز غروب ب دکترم زنگ زدم گفتم کیی اقدام کنم گفت بعد ۶ماه نگران نباش از الان خودتو تقویت ک ...

وای چ عالی، حالا ماه 5هم میتونی اقدام کنی، چون بگیر نگیر داره، آزمایشات لازمو دادی؟ پریودت منظم شده؟ دکترت داروی کمک باروری نمیده؟ 

خون چرا غلیظ میشه میدونی شما؟؟

من خودم خیلی خیلی حرص و جوش خوردم، دلیل مهمش اینه اطرافیان درکم نکردن، غربالم بد دراومد، آمینو سنتز دادم و بعدش هم یه بحث جدید شروع شد خلاصه اینقدر ناراحتی کشید و افسرده شدم دوس داشتم بمیرم فقط، اینا خونو غلیظ میکنه، درضمن سبزیجات کم میخوردم ک اشتباه کردم همین خونو رقیق میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هفته 20 بارداری فهمیدم مشکل جفت سرراهی دارم، فقط خونریزی داشتم، دکترم بستریم کرد تا بتونه جون خودم وبچه را نجات بده، هفته 29 حال خودم خراب شد اورژانسی سزارین شدم، بچم سالم بود تا 16 روز بیمارستان بود بعد ترخیص شد ولی عمرش به دنیا نبود و وهفته بعد فوت شد. 

خیلی شوک بدی بود برام بچه ای که با همه سختی که کشیدم روی دستهای خودم از دست دادم. 

دروغ چرا ناشکری کردم فقط گریه میکردم میگفتم چرا من... 

یه ماه بعد از فوت بچم دخترم واکسن زد چند روز بعد از واکسن تب کرد، تبش ادامه داشت تا یه ماه شاید بیشتر، هیچ دکتری تشخیص نمی‌داد مشکلش چیه، فقط بیقرار بود، یه روز که تبش بالا بود وبیقرار بیهوش شد، باامبولانس اعزام بیمارستان شد،بعد از کلی آزمایش وکمسیون پزشکی تشخیص بیماری نادر خونی براش گذاشتن، دکترش گفت عفونی هست ودوره درمانش 6ماه براش شیمی درمانی شروع کرد، ولی جواب نمی‌داد هیچ کدوم از درمانها، دوروز خونه بودیم یه هفته بیمارستان، وقتی دیدن درمان جواب نمیده گفتن بیماریش ژنتیک هست وباید پیوند بشه، ولی نشد، 8ماه درگیر بیمارستان بودوفقط دائم ای سی یو بستری بود

آخرم زمانی که فقط چند روز تا پیوندش مونده بود روز سوم محرم آسمانی شد... 

من به فاصله 9 ما دوتا از بچه هام از دستم رفتن

امیدوارم هیچ مادر دیگه ای با بچش امتحان نشه

خون چرا غلیظ میشه میدونی شما؟؟

سلام عزیزم من قبل از با داریم تمام آزمایش‌ها رو دادم و آزمایش ژنتیکم اومد زده بود ژن غلظت خون دارم برای بارداری و زمان بارداری خونم غلیط میشه و از جفت نمی تونه زیاد عبور کنه برای همین جنین تو شکمم فلبشون متوفق میشد سه ماه قبل از بارداری قرص آ س آ دکتر بهم داد و از زمانی که فهمیدم باردارم آمپول انوکسپارین 40000 میزنم حالا که وزنم رفته بالا برام دوز آمپول کرده 60000 وتا هفته 36 باید قرص آ س آ رو بخورم و دو هفته بعداز زایمان امپولمو بزنم فقط شب زایمان گفت نزنم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
من هفته 20 بارداری فهمیدم مشکل جفت سرراهی دارم، فقط خونریزی داشتم، دکترم بستریم کرد تا بتونه جون خود ...

ای خدا، چرا اخه، واقعا این زندگی چقدر زجر داره، وقتی بچه بودیم خاله بازی می‌کردم و ادای مادرا رو درمی‌آوریم و دوست داشتیم زود بزرگ بشیم ازدواج کنیم و آشپزی بچه داری، بازیشو میکردیم و فک میکردیم لذت زندگی ینی اینا، حالا ک بزرگ شدیم ازدواج کردیم بچه دار شدیم چرا این همه زجر، درد و رنج، چجور یه مادر اینارو باید تحمل کنه، کی احساس خوشبختی میکنه کی نفس راحت میکشه، چرا سراسر زندگی شده زجر، من یه ماهه پسرم تو هفته 27 از دست دادم، خاطره چندانی ازش ندارم جز دوماه حس لگداش، سونو هاش، دیدنش تو دستگاه اونم 4روز، ولی اونی ک با بچه ش زندگی کرده، با گریه هاش گریه کرده شب بیداری کشیده، باهاش بازی کردی خندهای قشنگو دیده آغوش کشیده، وقتی خدا اونو ازش بگیره چجور تحمل کنه، آدم به جایی میرسه ک دیگ از مرگ نمی ترسه دیگ، بلک مشتاقانه منتظرش میشه، مگ میش مادر بتونه از ته دل بخنده بعد این دغ ها، چ بازی مسخره ایه این زندگی، درد درد درد 

من هفته 20 بارداری فهمیدم مشکل جفت سرراهی دارم، فقط خونریزی داشتم، دکترم بستریم کرد تا بتونه جون خود ...

الهی به حق صاحب زمان خدا به دلت پر از غمت صبر وآرامش بده خدا همیشه کمکت کنه خیلی سخته عزیزم  من که گریه م گرفته الهی به حق مادر سادات خدا به زودی زود یه نی نی سالم و صالح اعطا کنه درد و غمت کم شه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
الهی به حق صاحب زمان خدا به دلت پر از غمت صبر وآرامش بده خدا همیشه کمکت کنه خیلی سخته عزیزم  من ...

عزیزم شما تو بارداري های قبلیتون رشد جنین کند میشد؟ من رشد جنینم کند بود هفته 27 اندازه 24 هفته رشد کرده بود 

من شنیدم به خاطر کرونا بیهوشی کامل نمیدن... یا بی حسی یا نیمه بیهوشی... البته نمیدونم‌تا چه حد صحت د ...

سلام آدینهجون  اره دکترم همینو گفت ولی نمیدونم ربطش چیه    قربونت برم با حرفات اشک اومد تو چشام  😘😘😘😘 انشالله میام عکس خودش وامیر ارسلان مبزارم کاش شبیع باشه    انشالله بزودی عکس نی نی خودت 😍😍😍😍😍

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
آخ خانومی من دقیقا از دیدن بچه های هم سن بچه خودم وحشت دارم 

منم الان راه میرن حرف میزنن ناز میکنن همش یاد بچم میفتم دیشب اینقدر بیادش گریه کردم تا خوابم برد   

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

وای عزیز دلم نگو که پروفایلت بچه هاتن کی این اتفاق افتاد   نه عزیزم تو ناشکری نکردی هرکس این اتفاق میفته همین حرفها را میزنه دلیل ناشکری نمیشع دلم بدرد اومد😭😭😭😭 از ته دلم از خدا برات ارامش میخوام 🙏🙏🙏🙏 

منم الان راه میرن حرف میزنن ناز میکنن همش یاد بچم میفتم دیشب اینقدر بیادش گریه کردم تا خوابم برد&nbs ...

منم دیشب بیادش اشک ریختم، عزیزم شما بعد چند وقع باردار شدین؟ 

مهرا خیلی برات خوشحالم خداروشکر دیگه داری دخترگلتو بغل میگیری.غم و غصه رو بزار کنارخدا دوباره بهت دخ ...

قربونت برم عزیزدلم امروزروزدخترخیلی حالم بداگه بودالان براش جشن میگرفتم کادومیخریدم خدا کوچولوخودتم حفظ کنه راستی عزیزم نگران نباش من هفته پیش رفتم دکترخانم فکرمیکرد من هفت ماهمه باورنکرددوهفته دیگه میزام الانم ببینی فکرمیکنی واقعا هفت ماهم  تا شش ماهگی هم شکم اصلانداشتم درحدنفخ بود نگران نباش