2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا میدونم چی میگی 🥶🥶🥶🥶🥶🥶

مهرا خیلی برات خوشحالم خداروشکر دیگه داری دخترگلتو بغل میگیری.غم و غصه رو بزار کنارخدا دوباره بهت دختر دادتا همیشه دلت آروم باشه.

انشالله هممون بسلامتی بچه هامونوبغل بگیریم

سلام دوستان خوبین؟من الان ۱۶هفته هستم طبیعیه هیچ حرکتی چیزی ندارم انگار نه انگار باردارم.شکمم نسبت ب ...

اشکال نداره عزیزم معمولا از 18هفتگی تکوناشو حس میشه از هفته20به بعد شکم کم کم بزرگ میشه

من امروز با چشم گریون بیدار شدم دلم دخترمو می خواد اگه بود20روز دیگه بغلش میکردم خدایا این چه امتحان ...

عزیزم حق داری خیلی سخته منم اگه بچه ام بود 11ماهه بود چه کنیم نشد اینقد روزا گریه کردم خودزنی کردم چه فایده 

بلاخره این روزا و سختی ها میگذرن مجدد باردار بشی یه مقدار حالت خوب میشه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
من امروز با چشم گریون بیدار شدم دلم دخترمو می خواد اگه بود20روز دیگه بغلش میکردم خدایا این چه امتحان ...

منمبا دوستم همراه زایمان کردیم بچه اون دختره امروز عکس ۳ نفرشون رو استوری کرده بود ولی من خدا نخواست ۳ نفر شیم 

نگفته نمیدونم چی بگه خداکنه راضی شه پارسال توشوک بودم نمیفهمیدم البته بیهوشم کردن وکلی ارامبخش بهم ز ...

منو سزارین کردنی نمیدونم چرا اصلا نمی‌ترسیدم، شایدم تو شوک بودم، تازه تصویر پاره شکمم اوفتاده بود تو چراغ بالا سریم ینی گوشت و چربی‌ همه بیرون ریخته بود داشتم ریلکس تماشا میکردم،😊 آخراش طولش دادن یکم تهوع گرفتم 😰 

منمبا دوستم همراه زایمان کردیم بچه اون دختره امروز عکس ۳ نفرشون رو استوری کرده بود ولی من خدا نخواست ...

آخ خانومی من دقیقا از دیدن بچه های هم سن بچه خودم وحشت دارم 

سلام بچه ها ببخشید بچه ها نارسایی جفت ب جنین رو جطوری میشه تشخیص داد ؟ قبل بارداری آزمایشی چیزی داره ...

بچه منم جفتش یه نارسایی داشت رشدش کند میشد، اما واقعا نمیش تشخیص داد قبل بارداری، فقط آسپرین و آمپول ضد لخته میدن از اول بارداری، ک پیشگیری بکنن از این اتفاق. این اتفاق خیلی کم پیش میاد اما اونایی ک خیلی استرس دارن و خونشون غلیظ میشه بیشتر پیش میاد 

بچه منم جفتش یه نارسایی داشت رشدش کند میشد، اما واقعا نمیش تشخیص داد قبل بارداری، فقط آسپرین و آمپول ...

راستی من دیردز غروب ب دکترم زنگ زدم گفتم کیی اقدام کنم گفت بعد ۶ماه نگران نباش از الان خودتو تقویت کن ک بعد ۶ ماه دیگه ایشالله خبر بارداریت بهمون بدی

من هر روز صبح با حال بد بیدار میشم، باورم نمیشه بچم تو شکمم نیس یه ماهه رفته