2777
2789
اره عزیزم  هم آسپرین  هم انوکسا میزنم

هدانا جان شما آمپول هاتو کجا میزنی؟ یا کسی برات میزنه؟ منم هم آمپول میزنم و هم آسپرین میخورم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.ممنون که گفتی حتما به دکترم میگم.این استرس سل فری منو کشته.آرزو برا تو زودترازموقعی که وق ...

به من گفتن 10 الی 11 روز زمان میبره زودتر امادا بشه بهتون زنگ میزنیم روز 9 زنگ زد تلفنی گفت ولی گفت فعلا پرینتش آماده نیست شنبه بیا بگیر

اصلا نترس مطمین باش سالمه 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
به من گفتن 10 الی 11 روز زمان میبره زودتر امادا بشه بهتون زنگ میزنیم روز 9 زنگ زد تلفنی گفت ولی گفت ...

امروز ده روزه.انشالله که سالمه.تا اکوی قلبم ندم خیالم راحت نمیشه

انشالله که سالم بغلش میگیری  اسمشو چه میخای بزاری

قربونت عزیزم ان شاءالله خدا این دفه به همه مادر های باردار این تایپیک کمک کنه به سلامتی و دل خوش زایمان کنن و با نی نی هاشون برن خونه خوش و خرم 

هنوز قطعی نیست احتمالا آیدا

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

تاپیک حاجت روایی پروفایلم رو بخونین🌹

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
آیدا چه اسم قشنگی.منم میزارم نورا تا به اسرا بیاد

قربونت 

ان شاءالله به سلامتی حالا باز تا جواب سل فری  صبر کن شاید نی نی پسر باشه 

اره شوهرم یه سره میگه آیدا 

قربونت  ان شاءالله به سلامتی حالا باز تا جواب سل فری  صبر کن شاید نی نی پسر باشه  ا ...

نه بابا خودم حس میکنم دختره.انشالله که سالم بیان بغلمون حتما مصلحت ماهم این بود

سلام عزیزم، ممنونم، ایشالا  نه من توی هفته ۲۹ یه لکه قهوه ای دیدم دکترم گفتن بتا بزنم اتفاقا ب ...

عزیزم شرایط نی نیت خوب بوده.. عمرش ب دنیا نبوده.‌ خیلی سخته . انشالله خیلی زود باردار بشی و نی نیتو صحیح و سالم بغل کنی.

خدایا شکرت❤
سلام به همه ی دوستان امروز روز جمعه س خدا رو قسم میدم به مادر سادات تمام مادرانی که فرزند دارن خدا د ...

سلام عزیزم ممنون از دعای قشنگت انشالله 💓💓 من خودم امپولام را تزریق میکنم تو شکمم  

مگه برا امپول میری بیرون؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
قربونت عزیزم ان شاءالله خدا این دفه به همه مادر های باردار این تایپیک کمک کنه به سلامتی و دل خوش زای ...

انشالله به امید خدا  عه آرزو فکر کردم نی نی پسره یادم رفت نامدار باشه الهی چه اسم زیبایی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه بابا خودم حس میکنم دختره.انشالله که سالم بیان بغلمون حتما مصلحت ماهم این بود

انشالله که سلامت باشه نورا خیلی اسم نازیه  خدا حافظش باشع

دوستان میشه ایجهان تگ کنید