سلام عزیزم، ممنونم، ایشالا
نه من توی هفته ۲۹ یه لکه قهوه ای دیدم دکترم گفتن بتا بزنم اتفاقا بتا باعث میشه ریه ها زودتر تشکیل شه، نه متاسفانه دلیلیشو نفهمیدم، صبح پاشدم صبحانه خوردم رفتم دسشویی یهو دیدم داره آب میاد شدید، نه عفونت داشتم نه انقباض نه دیابت، ولی واسه اون لکه که دیدم دکترم امپول پرولوتون هم واسم نوشت و هفته ای یکی میزدم با وجودی که نه درد داشتم نه انقباض، اصلا نمیدونم چرا یهو اینجوری شد، چون زیر ۳۶ هفته بودم گفتن باید بری بیمارستانی که nicu واسه نوزاد داشته باشه محض اطمینان اگه مشکل داشت، پزشک منم فقط بیمارستان های خصوصی کرمان هست، یکیش nicu نداشت، بیمارستان خصوصی دیگه ای هم که دکترم بود تخت خالی nicu نداشت و مجبور شدم برم بیمارستان دولتی به خاطر nicu نوزادان، اونجا یه سری رزیدنت فقط بالا سرم بودن که هیچ رسیدگی نمیکردن و فقط معاینه های بی مورد، اخرشم ب بدترین شکل ممکن زایمانم کردن و اینقد با مشت روی شکمم کوبیدن که پسرم نفسش رفت موقع زایمان و احیا شد وقتی به دنیا اومد، شکایت کردیم اما چه فایده...
شاید قسمتش این بوده که توی این دنیا نیاد ولی همش خودمو لعنت میکنم که ای کاش میموندم همون بیمارستان خصوصی و ریسک میکردم چون پسرم ۲۴۰۰ بود و بتا هم زده بودم شاید اگه زایمان درستی زیر نظر پزشک داشتم اصلا احتیاجی به nicu نبود، چون من هنوز معاینه لگن هم قرار بود هفته بعدش برم و سر بچه هم توی سونو گفته بودن بزرگه، شاید اصلا واسه طبیعی شرایط بدنیم مناسب نبوده
سرویکسمم توی سونو ها مشکلی نداشت، سرکلاژ و اینا نبودم، نمیدونم چرا یهو کیسه ابم پاره شد، اخه من کلاسهای بارداری هم میرفتم و همه چیزو رعایت میکردم