2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ممکنه چون خیلی زود باردار شدی بدنت فرصت ترمیم نداشته..ولی اصلا مهم نیست فقط من موندم دکترت چقدر ...

منم همونومیگم مرتیکه خرنمیدونه تودلم چی میگذره چجوری به موآویزونم 

اره حالا بازم بگرد 

حالا دوباره بپرسم ببینم هست  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خوبم شُکر . شما آسپرین هم میخوری عزیزم؟

اره عزیزم  هم آسپرین  هم انوکسا میزنم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون هدانا جون انشالله شما هم این چتد هفته رو بسلامتی پشت سر بزاری گلم ، همگی منتظر بدنیا اومدن گل ...

انشاله عزیزم منو مهرا ومصی تقریبا باهمیم  حتما برای همه دوستان دعا میکنم  🙏🙏 انشاله که خدا ازم قبول کنه

سلام عزیزم خوبی  هدانا برای وزن گیری بچه سبزیجات رنگ دار هم عالیه کاهو اسفناج خبار گوجه هویج س ...

سلام خوبی ارزو جون نی نی خوبه  چشم  ممنونم😘😘😘

هدانا جان انشالله بسلامتی زایمان میکنی گلم ، انشالله از هر جی خطر بلا جفتتون دور باشین

قربونت سعیده جان همچمین گلم🤗🤗🤗

سلام عزیزم. انشالله خیلی زود باردار بشی.  یعنی چون بتا زدی باعث شد نی نیت نمونه ؟ دلیل پارگی کی ...

سلام عزیزم، ممنونم، ایشالا 

نه من توی هفته ۲۹ یه لکه قهوه ای دیدم دکترم گفتن بتا بزنم اتفاقا بتا باعث میشه ریه ها زودتر تشکیل شه، نه متاسفانه دلیلیشو نفهمیدم، صبح پاشدم صبحانه خوردم رفتم دسشویی یهو دیدم داره آب میاد شدید، نه عفونت داشتم نه انقباض نه دیابت، ولی واسه اون لکه که دیدم دکترم امپول پرولوتون هم واسم نوشت و هفته ای یکی میزدم با وجودی که نه درد داشتم نه انقباض، اصلا نمیدونم چرا یهو اینجوری شد،  چون زیر ۳۶ هفته بودم گفتن باید بری بیمارستانی که nicu واسه نوزاد داشته باشه محض اطمینان اگه مشکل داشت، پزشک منم فقط بیمارستان های خصوصی کرمان هست، یکیش nicu نداشت، بیمارستان خصوصی دیگه ای هم که دکترم بود تخت خالی nicu نداشت و مجبور شدم برم بیمارستان دولتی به خاطر nicu نوزادان، اونجا یه سری رزیدنت فقط بالا سرم بودن که هیچ رسیدگی نمیکردن و فقط معاینه های بی مورد، اخرشم ب بدترین شکل ممکن زایمانم کردن و اینقد با مشت روی شکمم کوبیدن که پسرم نفسش رفت موقع زایمان و احیا شد وقتی به دنیا اومد، شکایت کردیم اما چه فایده... 

شاید قسمتش این بوده که توی این دنیا نیاد ولی همش خودمو لعنت میکنم که ای کاش میموندم همون بیمارستان خصوصی و ریسک میکردم چون پسرم ۲۴۰۰ بود و بتا هم زده بودم شاید اگه زایمان درستی زیر نظر پزشک داشتم اصلا احتیاجی به nicu نبود، چون من هنوز معاینه لگن هم قرار بود هفته بعدش برم و سر بچه هم توی سونو گفته بودن بزرگه، شاید اصلا واسه طبیعی شرایط بدنیم مناسب نبوده

سرویکسمم توی سونو ها مشکلی نداشت، سرکلاژ و اینا نبودم، نمیدونم چرا یهو کیسه ابم پاره شد، اخه من کلاسهای بارداری هم میرفتم و همه چیزو رعایت میکردم

هرمادری همین فکرومیکنه .اماعزیزم نباید ناامیدازدرگاه حق شد.به قول مادربزرگم خداهمیشه به آدم سخت نمیگ ...

ممنونم عزیزم، ایشالا که خدا دلمون رو شاد کنه، ایشالا شماهم همیشه سلامت باشین و شاد

ان شاء الله خدا یه نی نی سالم و صالح میزاره تو دلت که تمام دردت هات از یادت بره وقتی نی نی تو تو بغل ...

یه دنیا ممنونم، از خدا میخوام شما هم هیچوقت غم نبینید. 

ایشالا بتونم این بار دستای کوچولوشو ببوسم و بغل کنم بچه امو،  من یه بار پسرمو بغل کردم اونم توی کفنش بود

من این هفته رفتم سنو دکتر سنوم کرد گفت شریان سمت چپ رحمت مقاومتش زیاد شده وخونرسانی به جنین ضعیف شده ...

سلام عزیزم انشالله که هیج مشکلی برات پیش نیادوپسرتوسالم بغل بگیری.عزیزم این سونویی که شریان های رحموبررسی میکنن هفته های بالا میدن یا منم میتونم بدم؟به دکترم بگم برام بنویسه

سلام عزیزم انشالله که هیج مشکلی برات پیش نیادوپسرتوسالم بغل بگیری.عزیزم این سونویی که شریان های رحمو ...

سلام پریناز خوبی 

سونو داپلر هست من تو هفته 15 تو مطب پریناتولوژی سونو داپلر شدم ولی اصلش هفته 24 به بعد هست و مخصوصا اخرای بارداری خیلی مهمه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام خوبی ارزو جون نی نی خوبه  چشم  ممنونم😘😘😘

ممنون گلم شکر خدا خوبیم 

میگذرونیم من بیشتر نگران هفته های اخرم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام پریناز خوبی  سونو داپلر هست من تو هفته 15 تو مطب پریناتولوژی سونو داپلر شدم ولی اصلش هفته ...

سلام عزیزم.ممنون که گفتی حتما به دکترم میگم.این استرس سل فری منو کشته.آرزو برا تو زودترازموقعی که وقت داده بودن زنگ زدن؟