💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم فقط بخداتوکل کن بمنم همینوگفتن اول بابا حدسی میگن اخه شبیه همن از اخرهفته ۱۴به بعدمعلوم میشه انشا..همونی که میخای میشه اول پانزده هفتگیت برو اون موقع قطعی نه ان تی
اون هفته سی وهفت بود چقدرمسخرن یعنی این دکترنبایدیکی وجاش بزاره ببین نشین سریع بروبیمارستان اونجادکت ...
خوبی مهرا جان اره دکتر دیگه معرفی کرد من الان رفتم همینجا دکتر تازه رسیدم گفت که این مقدار دفع برای خانمهای باردار طبیعیه وجای نگرانی نیست
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
[QUOTE=138770666]بچه هامن دوروزحالت تهوع دارم نمیدونم چرا میگن علائم پره اکلامپسی ولی من فشاربالا ندارم اخه نمیدونم چ ...[/QUOTE من غذا میخورم سرگیجه میگیرم شاید بخاطر غذایی چیزی باسه
خداروشکر سالمه عزیزم من حتی بارداری پارسا که رفتم تقریبا هفته ۱۶ بودم گفت دختره