سلام عزیزم خوبی؟ انشاالله که نی نیت را سالم بغل بگیری. عزیزم من این تاپیک را از قبل دنبال میکردم و با ناراحتی تک تک تون ناراحت شدم. ده ماه پیش پسرم را از دست دادم. تو سونوگرافی آنومالی نقص فتق دیافراگم نشون داده نشد تو سونو ۳۲ هفته مشخص شد که بعد از مشورت یا چند فوق تخصص جراحی اطفال گفتن شانس زنده ماندن نداره و در صورت عمل کردن احتمال معلولیت داره که بعد از تولد فقط ۳۰ دقیقه زنده بود و پر کشید. بچه اولم بود حتی سیسمونی هم گرفته بودم اما خواست خدا چیز دیگه ای بود. الان میخوام دوباره اقدام کنم مشاوره ژنتیک رفتم خدا را شکر جهش ژنی نبوده الان یکسری آزمایش دادم :
Rubella igm 4.7 negative
Rubella igg 19 positive
Cmv igm 6 negative
Cmv igg >180 positive
Toxoplasma igm 1.8negative
Toxoplasma igg 3.2 negative
Listeria igm negative
Listeria igg negative
جواب آزمایش را نشون دکتر دادم توضیح زیادی برام نداد فقط گفت قبلا به ویروس سیتومگالدویروس مبتلا شدم و و موقع حاملگی نباید سرما بخورم یک سری دارو هم داد قرص آسیکلوویر ۴۰۰ و کپسول انتری داکس ۱۰۰ گفت که احتمال داره مشکل بچم به خاطر این ویروس بوده باشه الان نمیدونم با این داروها مشکلم برطرف میشه یا نه؟ احتمال گرفتن مجدد این ویروس در بدنم هست؟
برای شما مقدار cmv چقدر بود دکترتون چی گفت؟
الان میخوام اقدام به بارداری کنم گفته باید سه ماه قبل بارداری فولیک اسید ۵ میلی گرم بخورم و بعد اقدام کنم
الان باید سه ماه فولیک اسید بخورم و موقع اقدام هم خوردن قرص را ادامه بدم ممکنه حاملگی تو همون ماه اول اتفاق نیفته اشکال نداره این قرص ۶ یا هفت ماه خورده بشه؟
شما قبل از اقدام به بارداری چه آزمایشهایی انجام دادید و چه واکسنهایی زدید؟ ممنون میشم لیست کاملش را اگه امکانش هست برام بگید که من هم انجام بدم.
موقع بارداری به غیر از غربالگریها چه آزمایشهایی دادید؟
الان ده ماه از سزارینم میگذره آیا لازمه سونوگرافی هم بدم یا نه؟
من توی یه شهر کوچیک زندگی میکنم که هیچ امکاناتی نداره ممنون میشم راهنماییم کنید و کارهایی که انجام دادید را به من بگید