2777
2789
سلام لیا جونم.الهی هزار مرتبه شکر که مشکل خاصی نیست خدا بهت کمکت کنه به حق قرآن که به سلامت فرشته نا ...

عزیزم ممنونم از دعای خوبت

منم دعا میکنم هر موقع که خودت خواستی و خدا صلاح دونست فرشته کوچولوتو دوباره بذاره تو دلت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلد نیستم عزیزم

عزیزم تو نی نی سایت من اطلاعات کاربری رو وارد میشی بعد نوشته  وضعیت جدید اونو میزنی بعد تاریخ و اطلاعات بارداریتو وارد میکنی و ذخیره میکنی . ی تیکر خوشرنگ میاد پایینه پیام هات 😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
منم همش بفکرتم یادمه اردیبهشت ازدست دادی میدونی منم افسردگیم دوباره شروع شده مثل پارسال شدم پارسالم ...

نه عزیزم تو باید خوشحال باشی یه فرشته ناز داری که خدا بهت هدیه داد.جواب همه دعا ها و التماس هاتو داد و بهت یه دختر ناز که دوست داشتی هدیه داد اونم تقریبا تو روزایی که پارسال اون فرشته ات رو از دست دادی.خیلی زیاد خدا رو شکر کن و ممنونش باش.خیلیا آرزو دارن الان جای تو باشن.

فدات شم مرسی چقدرحرفات ارامش بخش عزیزم

عزیزم لطف داری.همین الان توی سوره فصلت میخوندم:که امکان نداره میوه ای از غلاف خودش خارج بشه و زنی باردار بشه و بچه از بدنش خارج بشه و اینا بدون علم خدا باشه..همون لحظه یادت افتادم.خدا کاملا برنامه ریزی شده به تک تک شماها هدیه داده و خودش مواظبشونه..خیلی زیاد یادش کن و هر ثانیه شکر لله حمدلله از زبونت نیوفته ببین چقدر آروم بشی..خیلی دوست داره و هواتو داره اینکه غمگینی حق داری از ماه های اول بارداری پارسالت تا الان تقریبا دو ساله تغییرات هورمونی تو بدنت بوده و غم بچت هم اضافه شده و اصلا فرصت نفس کشیدن بهت نداده حق داری مهرک جان یکم دیگه صبوری کن به زودی دختر نازتو بغل میگیری انشالله.فقط میخوای آرامش داشته باشی همش نام خدا رو ببر و با دخترت هر دو با هم دستاتونو ببرید بالا و ازش تشکر کنید ..اینکارو کن میبینی جقدر آروم میشی

عزیزم لطف داری.همین الان توی سوره فصلت میخوندم:که امکان نداره میوه ای از غلاف خودش خارج بشه و زنی با ...

باشه عزیزدلم ممنونم عشقم رااستی مریم جان پسردلشکسته جان سلیمه هم برگشت

میگم تصمیم برا بارداری نگرفتی دکتر رفتی یا نه  برای باریکی رگ قلب نی نی چیزی نگقت گفت خوبه &nb ...

هدانا جون شما سلفری دادی ازمایش عربال دوم رفتین یانه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم