2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین هدانا جان ماری جان مهراجان مصی جان پرینازجان و بقیه عزیزان ماری گلم من رفتم دکتر ...

سلام لیا جونم.الهی هزار مرتبه شکر که مشکل خاصی نیست خدا بهت کمکت کنه به حق قرآن که به سلامت فرشته نازتو بغل بگیری

بچه ها این طول سرویکس یا زمان زایمان رو تو سونو مینویسن پس چرا برا من ننوشته هر چی میگردم نیس باید د ...

واسه من هربار سونو رفتم نوشته ان تیم رفتم نوشت مطبم میرم دکترم سونو میکنه چک میکنه عزیزم ازشون بخواه بنویسن تو برگت

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام پریناز جان.خوبی عزیزم؟نی نی چطوره؟حال روحی خودت خوبه؟دختر گلت خوبه؟ الان هفته چندمی به سلامتی؟ ...

سلام مریم عزیزم.حال روحیم تعریف نداره همیشه فک میکردم بارداربشم همه چی تمومه...ولی سخت در اشتباه بودم.ناشکری نباشه پشیمون هم هستم که چرا بخودم فرصت ندادم حداقل ۲سال...استرس بارداری ناتوانی بدنم..نمیدونم چرا عجله کردم.مخصوصا داره نزدیک به سالگردپسرم میشه حالم بدتره...

الان هفته۹هستم.۱۰خردادمیرم براان تی.خودم حس میکنم دختره ویارم دقیقا مث دخترمه.

مریم توروخدا دعام کن دیگه توان ندارم

سلام مریم عزیزم.حال روحیم تعریف نداره همیشه فک میکردم بارداربشم همه چی تمومه...ولی سخت در اشتباه بود ...

پریناز تووووویی؟؟؟؟؟

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
سلام مریم عزیزم.حال روحیم تعریف نداره همیشه فک میکردم بارداربشم همه چی تمومه...ولی سخت در اشتباه بود ...

پریناز عزیزم حال منم اوایل همین بود میگفتم نکنه اشتباه کردم الان بخاطر ویار واینا واینکه فکر میکنی شاید نی نی دختر باشه حالت بده وحس پشیمانی داری فقط بزار لگد بزنه نظرت کامل عوض میشه اول انشالله که سالم بغلش بگیری دوم از خدا میخام اونی که مبخای باشع  بسپار بخدا ناشکری نکن 😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
متوجه نشدم چی نوشتی ؟

میگم تصمیم برا بارداری نگرفتی دکتر رفتی یا نه 

برای باریکی رگ قلب نی نی چیزی نگقت گفت خوبه  سوراخش هم گفت بزرگه ولی خوب میشه من چون خودم سوراخ قلبم بزرگ بود میگم نکنه اینم خوب نشع  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

پریناز جان قربونت برم الان به خاطر تغییرات شدید هورمونی تو ۱۲ هفته اول بارداری حس افسردگی و ناامیدی گرفتی.حتما بدنت توان داره و یاری میکنه..من داستانم فرق میکرد دو تا عمل سخت رو همزمان در یک روز انجام دادم (اونم فقط ۶ ماه بعد سزارینم) و دوره نقاهت طولانی و ...همه جونم رو گرفت...

بعدم خیلی نمیشه از روی ویار جنسیت رو تشخیص داد.من سر پسر اولم از ترشیجات بدم میومد ولی سر پسر دومم عاشق ترشیجات بودم ..بدن تو هر بارداری یه عکس العمل متفاوت و منحصر به فرد داره اصلا نگران نباش. ضمن اینکه مگه نمیگیم به خدا توکل کردیم و خودمونو بهش سپردیم حتما هر چه صلاح ماست خودش بهتر میدونه ما از آینده خبر نداریم و علم محدودی داریم.

یکی از علت هایی که هم که حالت بده نزدیک شدن به اردیبهشته..من که باردار نیستم و تغییرات هورمونی زیادی تو بدنم ندارم و خودم سرگرم کرده بودم از اواسط فروردین حال روحیم بهم ریخت و همش روزهای آخر بارداریم رو تصور میکردم حالا تا آخر اردیبهشت و اواسط خردادم وضعم همینه .سعی کن خودتو سرگرم کنی به هیچی فکر نکن عزیزم.من همتونو به اسم دعا میکنم الهی هر چی در دل آرزو دارید برآورده به خیر بشه.آمین

پریناز جان قربونت برم الان به خاطر تغییرات شدید هورمونی تو ۱۲ هفته اول بارداری حس افسردگی و ناامیدی ...

منم همش بفکرتم یادمه اردیبهشت ازدست دادی میدونی منم افسردگیم دوباره شروع شده مثل پارسال شدم پارسالم ازاواسط اردیبهشت افسردگیم شروع شدمریم خداکنه طاقت بیارم منم هرچی به خرداد نزدیک میشیم دارم روانی میشم یادپارسال میفتم که چه به روزم اومد 

عزیزم نی نیت چیه؟هربارمیپرسیم نمیگیا

مهراجان چرا گفتم البته هدانا و پریناز پرسیده بودن من اینبار اصلا نخواستم بدونم چیه به دکترم اولش گفتیم اونم دیگه نگفت یبار سونو بیرون رفتم که شوهرم قبل خودم رفته و گفته یبارم که سلفری دادم مرکزی رفتم که خانوم همکار شوهرم کار میکرد که اونجام شوهرم گفته بود بخاطر شرایط روحیش نمیخواد بدونه

فقط از خدا میخوام سالم باشه و هر چی صلاحه..