2777
2789

ماها حساس وترسو شدیم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی من که همش میترسم بچم رشدش متوقف شده باشه این فکرجدیدمه

نه عزیزم من سنو دادم گفت خوبه ۸۰۰ گرم بود ولی کسی ببینه زیاد متوجه شکمم نمیشه  بشینمم که اصلا 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
@هدانا   اومدی خبر بده بینم رفتی اکو اگ هم نیومدم بیا تلگرام تو گروه منتظرم 😘😘😘  

چرا پستاتو پاک کردی 😥

کی ۸۰۰بودچندهفته؟

همین هفته پیش

ای جانم زنده باشه پسملی🤲🏻🤲🏻🤲🏻

قربونت عزیزم هنچنین گل دخترت😘😘😘😘😘

سلام خوبی عزیزم انشالله که سالم سالمه  سنو جنسیت نگفت بهت

ان شاءالله 

نه جنسیت چیزی نگفت منم نپرسیدم 

حالا با سلفری مشخص میشه دیگه ان شاءالله

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام مریم جان خوبی حال واحوال

سلام عزیز دلم.تو خوبی؟ پسرای گلت خوبن؟من زیاد خوب نیستم از نظر روحی حالم خوش نیست . اردیبهشت پارسال پسرمو از دست دادم الان خیلی یاد اون روزام😭

فردا که دیگه دکترم نیس باید تا شنبه صبر کنم مگه از فشار خارش پا میگیرن؟ آخه خوندم از آنزیمای کبد م ...

ببین خیلی مسئله مهمیه تو رو خدا جدی بگیر.دور از جون دور از جون بچت..من این علامتو داشتم😭

سلام عزیز دلم.تو خوبی؟ پسرای گلت خوبن؟من زیاد خوب نیستم از نظر روحی حالم خوش نیست . اردیبهشت پارسال ...

خوبی مریم جان؟بمیرم برات میدونم منم یادم افتادپارسال اردیبهشت فرشتتوازدست دادی منم این روزابه خرداد نزدیک میشم واقعا میسوزم