2777
2789
زودرس بودم بچم زنده بدنیااومد مشکل من بود ک نتونستم نگهش دارم

انشالله دخترت ب وقتش بیاد تو بغلت .منم دعا کن سر زایمان الان باردارم و استرس دارم موقع زایمان دعا کن بچه منم ب وقتش و سالم بدنیا بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۲‌هفته خیلی استرس دارم دیگ طاقت از دست دادن ندارم  خدا بهم رحم کن برام دعا کنید

ان شاء الله خدا برات نگهش داره صحیح و سالم و به وقتش بیاد تو بغلت 

لعنت به تمام این استرس‌ها 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ممنون عزیزم توخوبی؟ پسرت خوبه؟ من خوبم ولی شکمم یماهه سفت میشه انقباض دارم

ممنون عزیزم خدارو شکر خوبیم❤❤❤❤ استرس نداشته باش .. یادمه گفتی بستری شده بودی بخیر میگذره گلم😍😍😍  انشاله این چند هفته باقی مونده رو بسلامت میگذرونیم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
۱۲‌هفته خیلی استرس دارم دیگ طاقت از دست دادن ندارم  خدا بهم رحم کن برام دعا کنید

عزیزم بهش فکر نکن .. قرار نیست دوباره اتفاق بیوفته .. هممون حال تورو داریم خدا خودش به دلمون هممون ارامش بده 🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ان شااله.بله عزیزم دوبارم بستری شدم. خداخودش کمک کنه تااخربریم❤❤❤❤❤

توکل ب خدا .. ما میتونیم عزیزم 💪💪💪

به چیزای خوب فکر کن منم استرسی میشم فکرم خراب و منحرف به قبل میشه ...  

چشمامو میبندم نفس عمیق میکشم خیلی خوبه خود به خود کمی اروم میشم. موزیکای موزارت هم خیلی خوبه ارام بخشه . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم شمانمیدونی بچه چندهفته ریش کامل میشه؟ سونو وزن نرفتی

هنوز سونو وزن نرفتم عزیزم ... اما 37بعضیا هم 38هفته فکر میکنم .. چون میگن ریه کامل شکل میگیره .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲