2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله دخترت ب وقتش بیاد تو بغلت .منم دعا کن سر زایمان الان باردارم و استرس دارم موقع زایمان دعا کن ...

سلام  شما هم بچه از دست  دارین چند وقتش بود به چه علت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خانمهای عزیز میتونید تو انتخاب دکتر زنان در اصفهان بهم کمک کنید کدومشون بهترن برم

اینجا دوستای اصهفانی داریم اومدن دیدن حتما جواب میدن☺

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام دوستان کیا آزمایش دیابت بارداری دادن من چند روزه هر چی میخورم بعدش احساس میکنم داخل دهنم شیرینه. میتونه علانم دیابت بارداری باشه؟ چون من قبلش دیابت نداشتم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستان کیا آزمایش دیابت بارداری دادن من چند روزه هر چی میخورم بعدش احساس میکنم داخل دهنم شیرینه ...

سلام من دادم ولی هنوز جوابش نیومد  چهارشنبه جوابش میاد  

از هفته ۲۴ تا ۲۸ میتونی انجامش بدی

سلام ۲۸ هفته ایست قلبی.الان ۱۲ هفته هستم کف دست و پام خارش گرفت امروز خطرناک؟

سلام عزیزم ... اولا بخاطر نی نیت که آسمونی شد متاسفم .. ولی دیگه غصه نخور.‌. خداروشکر بازم بارداری... نمیدونم بچه اولت چرا آسمونی شد؟؟به من خانم دکتر فشارکی رو معرفی کردند... من نرفتم ولی خیلی زیاد تعریفشو شنیدم و قصد دارم وقتی باردار بشم تحت نظر ایشون باشم.. آقای دکتر کلانتر هم زیاد تعریفشو کردن‌.. البته مطباشون خیلی شلوغه ولی واقعا متبحر هستند طبق شنیده ها و دیده ها...عزیزم نسبت به خارش بدنت بی اهمیت نباش حتما پیگیری کن.‌‌ انشالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نی جان رو صحیح و سالم بغل بگیری..‌ بدترین چیز استرسه.. از خودت دور کن و بخدا توکل کن🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فدات شم هدانا جان انشاالله نی نی گلت صحیح و سالم دنیا بیاد دعاکن مشکلی براش پیش نیاد خیلیییی دعا ...

ای جاااان😍😍😍😍😍قدمش مبارک و پر خیر و برکت عزیزم...دکتر چی بهت گفته برای ملاج نی نی؟؟؟ ولی کلا غصه نخور و نگران نباش عزیزم اگر خدای نکرده مشکلی بود تو سونوهات مشخص میشد بهت میگفتن تو دوران بارداریت....پس حتما چیز خاصی نیست... ولی شما بازم پیگیری کن ما هم دعات میکنیم🤗🤗🤗

سلام عزیزم ... اولا بخاطر نی نیت که آسمونی شد متاسفم .. ولی دیگه غصه نخور.‌. خداروشکر بازم بارداری.. ...

ممنون عزیزم امروز آزمایش دادم دعا کن چیزی نباش .انشالله ب زودی دامنت سبز شه

سلام به همه دوستان ... امیدوارم حال همگی خوب باشه...دلم براتون تنگ شده.. 

سلام  آدینه 🤗🤗جان خوبی عزیزم چه خبرا

@مصی70   مصی جان سلام عزیزم براتوهم شده بچت چندروزتکون شدیدنخوره درحدوول باشه نمیدونم چراتکون ...

من دیروز همینجوری بود اصلا زیاد تکون نمیحورد  همش استرس بند نافو دارم😑