💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
تخمک اهدایی بگیر وقتی پسر سالم داری احتمالش هست دوباره بچه سالم داشته باشی
میگم تخمک اهدایی چجوره؟؟؟
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دفعه بعد که رفتی بگو برات میزاره تو سنو هم ضربانو مینویسع انشالله که سلامت باشه ...
نه اصلا اون کارونکن گوش دادن بقلب جنین ضرر داره میگن بدجوری رو بچه فشار وارد میشه حتی یکی از بچه ها میذارن به قلب بچش گوش کنه دوهفته میگذره چون لک میبینه میره یجای دیگه سونو میکنن میگن بچه قلبش نمیزنه جالبه بچه تو همون روز هشت هفته و دو روز مونده بود ینی درست تو روز سونوی قبلیش بچه قلبش از کار افتاده بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا حفظش کنه خیلی بامزس اسم دختر من ریحانه بود چقدر ذوق کردم انگار دنیا رو بهم دادن رو ابرابودم نمیدونستم قراره با یه بیماری که اصلا نمیدونستم چیه ازدستش بدم التماس دعا عزیزم دلت پاک بوده خدا بهت اولاد سالم داده برا منم دعا کن
نه اصلا اون کارونکن گوش دادن بقلب جنین ضرر داره میگن بدجوری رو بچه فشار وارد میشه حتی یکی از ب ...
واقعا ان اس تی هم خطر داره
خدا حفظش کنه خیلی بامزس اسم دختر من ریحانه بود چقدر ذوق کردم انگار دنیا رو بهم دادن رو ابرابودم نمید ...
از رحمت خدا ناامید نشو خودتو بسپار بهش