2777
2789
  دکتر چی گفت یعنی نمیتونی دیگه اقدام کنی

دکتر گفت این بیماری ناشناختس گفت ژنتیکی هست و اصلا نباید دیگه بدون آزمایش ژنتیک بدی بچه بیاری گفتم پسرم سالمه گفت شانس آوردی

باید کاری کنی آروم بگیرم خدا 😔
اها اون میگی اون به من گفت شهریور حامله میشی یه دخمل 😂

همونه که بچه ها زنگ میزدن  وعده وعده میکرد اینحا هم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این عکس فرشته آسمونیه چقدر ناز بوده الهی بمیرت برا دلت مشکل کبدی داشته یا زردی معمولی..متاسفم خواهرم ...

فکر کنم عکس دختر  اخریشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
این عکس فرشته آسمونیه چقدر ناز بوده الهی بمیرت برا دلت مشکل کبدی داشته یا زردی معمولی..متاسفم خواهرم ...

ممنونم از لطفت***زردی دوره ی نوزادی گرفت دیر بردیم بیمارستان فلج شد و پانزده ماهگی از دنیا رفت😢😢 بچه های دیگم خوشبختانه اصلا زردی نگرفتن

دکتر گفت این بیماری ناشناختس گفت ژنتیکی هست و اصلا نباید دیگه بدون آزمایش ژنتیک بدی بچه بیاری گفتم پ ...

چنتا دکتر برو مشاوره شو به یکی اکتفا نکن   

ممنونم از لطفت***زردی دوره ی نوزادی گرفت دیر بردیم بیمارستان فلج شد و پانزده ماهگی از دنیا رفت😢😢 ب ...

وایی یعنی زردی اینقدر خطر داره؟؟؟😔😔

ممنونم از لطفت***زردی دوره ی نوزادی گرفت دیر بردیم بیمارستان فلج شد و پانزده ماهگی از دنیا رفت😢😢 ب ...

خدا حفظ کنه بچه هاتو عزیزم برا منم دعا کن خدا بهم یه دختر سالم بده 

دکتر گفت این بیماری ناشناختس گفت ژنتیکی هست و اصلا نباید دیگه بدون آزمایش ژنتیک بدی بچه بیاری گفتم پ ...

تخمک اهدایی بگیر وقتی پسر سالم داری احتمالش هست دوباره بچه سالم داشته باشی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
اهان اره عکس دختر اخرمه متوجه نشدم

خدا خفطش کنه😘😘😘😘

تخمک اهدایی بگیر وقتی پسر سالم داری احتمالش هست دوباره بچه سالم داشته باشی

عزیزم اصلا فعلا شرایطشو ندارییم از نظر روحی و مالی و اینا ما زندگیمونو سردخترم باختیم همه چیزمون رفت تا دخترم بمونه اما قسمت نشد