2777
2789

اشکال نداره   انلاین بود  حتما ندید 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهای بی وفاااا.... دیگه دوسم نداااااری؟؟؟؟  😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام دوست جونی..آدینه گلم خوبی؟چه خبرا؟در چه حالی؟به خدا هنوزم به یادتم و با اینکه ندیدمت دوست دارم😍منم هستم مشغول زندگی..دارم آلمانی یاد میگیرم سر خودمو گرم کردم چون فعلا بچه نمیخوام..

تو کی اقدام میکنی؟

مامانای باردار شما از ویروس کرونا چطور در امانین ویزیت هاتون رو چطور میرین من که کلا از استرس نمیدو ...

سلام لیا جون.خوبی عزیزم؟تبریک میگم دوباره داری مامان یشی😍الهی شکر..خیلی خوشحال شدم.امیدوارم

سلام دوستان خوبم.دلم براتون تنگ شده..امیدوارم خودتون و اون فرشته های نازتون در پناه خدا باشین..

هدانا جونم لطفا اسامی باردارا رو بنویس

هدانا

مهرک

مصی

ملیسا

لیا

..

بازم تو این مدت که نبودم کسی باردار شده؟

سلام دوستان خوبم.دلم براتون تنگ شده..امیدوارم خودتون و اون فرشته های نازتون در پناه خدا باشین.. هدا ...

سلام خوبی  عزیزم  بسلامتی  خوبه پس به باران جون بگو تو زبان آلمانی کمکت کنه   مگه میخای بری آلمان 

دوستانی که باردارن  ببخشید خودتون نیستین من اسامی را میگن   

بهار

ارمین۱۳۹۸ یا ارزو

بهاری 

سعیده 

ودلشکسته جان 

اینا بارداراری جدیدن

انشالله این چند روزم یه چندتا دیگه اضافه بشع

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام خوبی  عزیزم  بسلامتی  خوبه پس به باران جون بگو تو زبان آلمانی کمکت کنه   مگ ...

نه فعلا برنامه ای نداریم.انگلیسی رو چندین سال خونده بودم و از بچگی کلاس میرفتم.دیگه دیدم اصلا تو زمینه هنر استعدادی ندارم😁رفتم سراغ علاقه ام که یادگیری یه زبان دیگه ست.

واای چقدر خوشحال شدم واسه سعیده جان..مبارکه..هفته چندمه؟

دلشکسته جونم تبریک میگم انشالله اسم کاربریت رو به "دلشاد" تغییر بدی و خدا نی نی سالم و ناز بزاره تو دامنت.هفته چندمه؟

دوستان دیگه رو نمیشناسم ولی براشون آرزوی داشتن یه فرشته سالم و ناز در پناه و سایه خدای مهربون دارم.آمین

نمیشناسم عزیزم باردار؟

بابا تو گروه باهم هستیم آرزو هستم میشناسی کلی هرروز چت کردیم باهم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
نه فعلا برنامه ای نداریم.انگلیسی رو چندین سال خونده بودم و از بچگی کلاس میرفتم.دیگه دیدم اصلا تو زمی ...

مرسی مریم جان انشاالله که حال واحوالت خوب باشه وموفق باشی هرجا که هستی من وسعیده تقریبا هفته هفتم هستیم 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
نه فعلا برنامه ای نداریم.انگلیسی رو چندین سال خونده بودم و از بچگی کلاس میرفتم.دیگه دیدم اصلا تو زمی ...

سلام مریم جون خوبی عزیزم، ممنونم، الان هفته هفت باید باشم ، دعاهای شما و همه دوستای گلم در حقم مستجاب شد، انشالله تک تکتون به اروزهاتون برسید و همیشه صحیح و سلامت باشین

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
نه برای چی بری عکس اخه بعد سزارین شکم کامل تمیز میکنن اگه مشکلی هم باشه همون لحظه برطرف میکنن  ...

مررررسي عزيزم دلم واسم دعا كن انشاالله ني نيت سالم بياد بغلت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره عزیزم

ممنون گلم انشاالله دختر نازت رو به موقع در آغوش بگيري

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷