2777
2789
عزیزم ببخشیدندیدم تازه اومدم سرزدم غلط بکنم ببینم وجواب ندم عشقم😘اره بقول دلشکسته جان ریپلای نکردی ...

قربانت😘😘😘😘😘😘 مهرا نی نی تکون میخوره چطوره   کی نوبت دکتر داری   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مصی عزیزم حالت چطوره مکمل اینا چه میخوری  نی نی چطوره  حسش میکنی 😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مریم جان انشاالله که حال واحوالت خوب باشه وموفق باشی هرجا که هستی من وسعیده تقریبا هفته هفتم هس ...

به سلامتی الهی هزاران مرتبه شکر.امیدوارم خودتون و نی نی هاتون سلامت باشین

سلام مریم جون خوبی عزیزم، ممنونم، الان هفته هفت باید باشم ، دعاهای شما و همه دوستای گلم در حقم مستجا ...

سلام عزیز دلم.تبریک تبریک تبریک🌹🌹خدا رو هزار مرتبه شکر...از قلب پاک و صفای روح بزرگ خودت نتیجه گرفتی..تو رو خدا مواظب خودتون و نی نی هاتون باشین تو این وضعیت کرونا و ..

سلام ،یک اقدامی

سلام فخریه جان حالت چطوره در چه حالی😘

مصی عزیزم حالت چطوره مکمل اینا چه میخوری  نی نی چطوره  حسش میکنی 😍😍

سلام هدانا جان . خوبی؟؟ نینی خوبه ؟؟

من فرو-دین و کلسیم میخورم عزیزم . پسر من فقط وقتی دراز کشیدم ی لرزش هایی حس میکنم ..  

انومالی رو سه بار تکرار کردم دوبارشو یجا رفتم بعد دکترم گفت کاش جای دیگه میرفتی.

منم طاقت نیاوردم شنبه رفتم سونو انومالی .دوبار سونو انجام دادم به فاصله سه روز . 

جوجه ما کلا تو سونو ها در حال خمیازه کشیدنه دکتر گفت از این هفته دیگه بیشتر تکوناشو احساس میکنم 😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اره عزیزم یروزتکون نخوره رفتم بیمارستان یکشنبه بعدی عزیزم 

عزیزم 😘😘  دکترا هستن تا هفته دیگه  بنطرت

سلام هدانا جان . خوبی؟؟ نینی خوبه ؟؟ من فرو-دین و کلسیم میخورم عزیزم . پسر من فقط وقتی دراز کشیدم ی ...

منم تا دراز میکشم قریونت عزیزم   منم سه بار اومالی دادم ولی یه جا تو همون روز یه چتد ساعتی طول گشید

پسرت خوابالو تشریف دارن😍😍😍 به کی رفته مصی😉😉😉

🤗🤗

میشه ماهور ۵۷ تگ کنید ببینم خودش و نی نی چطورن

منم تا دراز میکشم قریونت عزیزم   منم سه بار اومالی دادم ولی یه جا تو همون روز یه چتد ساعتی طول ...

من یبار دو هفته پیش قبل امینو . یبار چهارشنبه هفته گذشته ک حس کردم یکم سهل انگاری کرد چون انومالی اولم هم انجام دازده بود . یبارم دیروز برای اطمینان بیشتر خودم .

اره وروجک به باباش رفته😁😁😁 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲