2777
2789
سلام گلم فداتشم ممنون بد نیستم شکر فعلا ک هیچ هنوز اقدام نرفتم تا سال جدید ببینم خدا چی میخاد ، منم ...

انشالله که سال جدید پر از اتفاقات خوب و شیرین برات باشه عزیز دلم... حسابی خودتو تقویت کن از لحاظ جسمی و روحی و دلت رو بسپار به خدای بزرگ مطمئنم بهترین ها برات اتفاق میافته...منم امیدم بخداست هرچی خیره انشالله همون بشه... ی روز میام مفصل میگیم و میخندیم یکم از قوم الظالمین براتون میگم دلتون شاد شه🤣🤣🤣 کلی اتفاق داشتم این مدت 😂😂😂مواظب خودت باش خوشگلم😘😘😘

سلام عزیزم.. خوبم خداروشکر‌‌‌‌.. شما خوبی ؟؟گل پسرمون حالش خوبه؟؟؟😍😍😍 هستم عزیزم گهگاه سر میزنم . ...

قربونت عزیزم سلام به خاله میرسونه  انشالله بزودی بیای خبرای خوب بدی😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که سال جدید پر از اتفاقات خوب و شیرین برات باشه عزیز دلم... حسابی خودتو تقویت کن از لحاظ جسم ...

اره بیا بگو یکم باهم غیبت کنیم😁😁😁😁😁

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
انشالله که سال جدید پر از اتفاقات خوب و شیرین برات باشه عزیز دلم... حسابی خودتو تقویت کن از لحاظ جسم ...

فداتشم عزیزدلم انشالله برا هممون و دل ما هم شاد،بشه 😘حتما بیا آخ جووون یکم بخندیم دور همدیگه 😍 قربونت عزیزم تو هم موظب خودت باش 😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام دوستای گلم خوبین ؟ 

نی نی های نازتون خوبن مامانای خوب ؟ امیدوارم که به سلامت براتون رو به زمین بذارین . 

دوست‌های گلم یک سوال دارم ازتون اونایی که ایست قلبی جنین داشتن و مشکل انعقاد دارین ؟ 

اول اینکه آزمایشات انعقادی و ایمنی رو دادین و ثابت شد که مشکل انعقادی دارین که دکتر بهتون دارو داد در طول بارداری ؟ یا اینکه مشکل انعقادی نداشتید فقط دکتر برای تکرار نشدن و کم کردن ریسک بهتون دارو و آمپول داده توی بارداری ؟ چه فاکتورهاتون مشکل داشته ؟  و سوال مهم تر اینکه از وقتی باردار شدیذ این داروها رو مثل آمپول هپارین دارین استفاده میکنین یا قبل بارداری هم استفاده کردین دو سه ماه قبل ؟ اخه یکی از دوستای من مشکل انعقادی داشته دکتر رزاقی تپی تهران که یکی از بهترین دکترهای ایران هست و مدتی هم کانادا بوده بهش. گفته دو ماه قبل پردنیزلون استفاده کنه و دوران بارداری انوکسا  6000 و سرم ای وی ای جی . 

شماها قبل بارداری دارو استفاده کردین . 

من آزمایشات انعقادی ام دو موردش مشکل داشته پروتئین s و انتی ترومبوین  که مقدارش کم بوده . حالا دکتر هیچی نگفته و فقط گفته میتونی اقدام کنی و کار خاصی نباید قبلش انجام بدم . خواستم ببینم شماها چیکار کردین دوست جونی های خوبم . 

گرچه شوهرم به هیچ وجه راضی به اقدام نمیشه ولی خوب بهرحال شاید خدا معجزه کرد و نظرش عوض شد . خواستم ببینم چیکار کنم .

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
سلام دوستای گلم خوبین ؟  نی نی های نازتون خوبن مامانای خوب ؟ امیدوارم که به سلامت براتون رو به ...

سلام خوبی عزیزم   من انوکسا میزنم بخاطر اینکه خونرسانی به جنین 

سلام .ممنون خوبم الهی شکر .سعی میکنم گذشته رو فراموش کنم.نگاهم به ایندس حسابی دور خونه تکونی ام این ...

نازی جان خونریزیت کامل خوب شد

دوست جونی ها نمیدونید چقدر دلم براتون تنگ شده به خدا 

تصمیم گرفتم حتی شده. روزی یک پست هم بذارم اینجا تا از حالتون خبردار بشم 

ارسام جونم ناله سر کن شماره دو چه طوری ؟ اقدام کردی ؟ مهرا و هدانا و مصی و بقیه مامانای باردار نی نی هاتون جنسیتشون چی هست ؟ 

سعیده و باران و ماری کجان خیلی وقته ازشون بیخبرم . گروه زدین تلگرام ! اونجا فعالین ؟ چون اینجا خیلی خلوت شده . 

مامان ابلفضل چی شد بارداره الان یا نه ؟ ببخشید من تنبل پیام ها رو نمیخونم از همه جا بیخبرم . 

آدینه جون تو چیکار داشتی تو هم مشکل ایست قلبی داشتی ؟ 

دلم برای روزایی که می اومدم اینجا باهاتون کلی حرف میزدم کلی ناله سر میدادم ، مهرا ناله سر میداد من دلداریش میدادم ، خنده ها و شوخی هامون مخصوصا سر قضیه ناموس کفتار و خلاصه همه چی خیلی تنگ شده . 

یکی بیاد خلاصه اخبار رو بمن بگه مردم از فضولی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
نازی جان خونریزیت کامل خوب شد

اره خدا رو شکر .خونریزی م با قرص ال دی قطع شد.پارگی رحم رحم تشخیص اشتباه بود که ۲ ماه درگیرش بودم.

مشکل هورمونی داشتم که با ال دی حل شد

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام هدانا جونم خوبی نی نی ات خوبه ؟ دخمله یا پسمل ؟

قربونت عزیز دلم منم دلم برا اون روزها که همگی دور هم بودیم تنگ شده من کفتار و با کفتر اشتباه گرفته بودم  😂😂😂 نی نی پسره عزیزم   

هدانا جون مشکل انعقاد داری یا دکترت برای ریسک کمتر بهت داده ؟

دکتر بهم گفته بارداری قبلی هم باید میزدی چون من قلبمو عمل کردم وباعث غلظت خون شده

اره خدا رو شکر .خونریزی م با قرص ال دی قطع شد.پارگی رحم رحم تشخیص اشتباه بود که ۲ ماه درگیرش بودم. ...

خداروشکر عزیزم   استراحت کن 🤗🤗🤗

ماریا باردار شد که  چند وقت پیش کورتاژ کرد 😔