2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هداناجان هر چی جواب مینویسم برات ثبت نمیشه

خوبی عزیزم   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام صبح همگی به خیر و شادی امیدوارم حال همه ی مامانا و نی نی هاشون خوب باشه خدا رو قسم میدم به این ماه رجب و صاحب این ماه و امروز که شهادت امام محمد هادی(ع) هستش حال همگی خوب باشه ونی نی هاشون به موقع بیان تو بغلشون برای نی نی منم دعا کنید 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
@نازی321    نازی خوبی عزیزم؟ چ خبر

سلام .ممنون خوبم الهی شکر .سعی میکنم گذشته رو فراموش کنم.نگاهم به ایندس

حسابی دور خونه تکونی ام این روزا بیرونم که نمیشه رفت.

فعلا دارم مکمل و اهن و فولیک اسید و ال دی میخورم .انشاالله اخرای فروردین ۹۹ دیگه ال دی رو قطع میکنم .ببینم وضعیت چطور میشه .خدا کنه رحم خوب باشه بتونم اقدام کنم

توکل به خدا 

شما چطوری

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام عزیز دلم..😍😍😍خوبم خدا روشکر... کربلایی هم‌خوبه😂😂 تو خوبی خانوم ؟؟چه خبر ؟؟اوضاع روحیت بهتر ...

خوبی آدینه جان  دیگه کم پیدا شدین رفت  چه خبرا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام صبح همگی به خیر و شادی امیدوارم حال همه ی مامانا و نی نی هاشون خوب باشه خدا رو قسم میدم به این ...

انشالله عزیزم 😘😘😘

سلام عزیز دلم..😍😍😍خوبم خدا روشکر... کربلایی هم‌خوبه😂😂 تو خوبی خانوم ؟؟چه خبر ؟؟اوضاع روحیت بهتر ...

سلام گلم فداتشم ممنون بد نیستم شکر فعلا ک هیچ هنوز اقدام نرفتم تا سال جدید ببینم خدا چی میخاد ، منم حسابی دلم تنگ شده بود،برات 😍 بیا سر بزن بهمون  و انشالله بزودی مامان بشی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام .ممنون خوبم الهی شکر .سعی میکنم گذشته رو فراموش کنم.نگاهم به ایندس حسابی دور خونه تکونی ام این ...

سلام نازی جان خیلی خوب کاری میکنی انشالله خیره و ایندفعه دلت شاد میشه ‌، منم هنوز اقدام نیستم انشالله بعد،از عید

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3977468/شب-ارزوها-ختم-دعای-توسل-هرکس-میخاد-بیاد?postId=126099763

خوبی آدینه جان  دیگه کم پیدا شدین رفت  چه خبرا

سلام عزیزم.. خوبم خداروشکر‌‌‌‌.. شما خوبی ؟؟گل پسرمون حالش خوبه؟؟؟😍😍😍 هستم عزیزم گهگاه سر میزنم ...سلامتیت عزیز دلم... انشالله همه بچه های این تاپیک خوش و خرم باشند ودلشون شاد... 😙😙😙