2777
2789

مصی کجایی     بچه ها بیان بالا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توسونومینویسه؟

برای من نوشت . . کلی هم کلنجار رفت تا بتونه ببینه گفت اخرشم اینطوری گفت ک با ازمایش نیفتی یا امینو دقیقه. گفت کمتر از نرماله نمیدونم چقدر اهمیت داره !!! در صورتی ک غربالگری اول و دومم ریسک پایین هم بود 😔😢

ولی دکترم گفت مجدد پیش ی دکتر دیگه مشاوره و سونو میشی نمیدونم کدومو قبول کنم . فردا میرم ببینم چی میگن . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
نگران نباش شایدجوری قرارگرفته بوده که نتونسته اندازه بگیره نی نی پسر؟

دقیقا . . انشاله ک همین باشه .. یبار سونو کرد بعد گفت نیم ساعت راه برو دوباره صدات میکنم . 

نینیم پسره ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
برای من نوشت . . کلی هم کلنجار رفت تا بتونه ببینه گفت اخرشم اینطوری گفت ک با ازمایش نیفتی یا امینو د ...

اره ببربده دکترت ببینه فوقش آمینوبده خیالت راحت بشه انشا...که چیزی نیست خداسالم بهت بدتش مبارک باشه 🤲🏻

اره ببربده دکترت ببینه فوقش آمینوبده خیالت راحت بشه انشا...که چیزی نیست خداسالم بهت بدتش مبارک باشه ...

اره نامه ارجاع دارم . باید ببرم بهشون نشون بدم و مجدد سونو بشم . اگه لازم باشه حتما انجام میدم . 

برام دعا کن عزیزم . 

خدا کنه چیز خاصی نباشه.. دیگه طاقت ندارم😔😔

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
 @mehraaa     بله عزیزم . خدا رو شکر همه چیز نرمال بود .. فقط برای nb کدید ولی نتو ...

Nbچیه عزیزم    مصی من سه بار سنو شدم بخداداینقدر با دستگاه زد رو شکمم از درد بزور بلند میشدم هر ۴۵ دقیقه یه بار  میگفت برو یه چیزشیرین بخور  پیاده روی کن بیار   حتما نتونست اندازه بگیره

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دقیقا . . انشاله ک همین باشه .. یبار سونو کرد بعد گفت نیم ساعت راه برو دوباره صدات میکنم .  نی ...

عزبزم خدا خفطش کنه 

برای من نوشت . . کلی هم کلنجار رفت تا بتونه ببینه گفت اخرشم اینطوری گفت ک با ازمایش نیفتی یا امینو د ...

چیع که کمتر از نرماله 

@mehraaa     بله عزیزم . خدا رو شکر همه چیز نرمال بود .. فقط برای nb کدید ولی نتو ...

من نگاه میکنم  ببینم چنده  مال  شما چنده 

ان بی عزیزم فکرکنم تیغه بینی

اها نمی دونستم   مگه مصی سلفری نداد؟؟؟