2777
2789
ان شاال‍ا‍ه عزیزم ان شاال‍ا‍ه آره واقعن تقصیر خودم بود بخدا واقعن نمیدونستم ک اگه این کارارو انجام ...

عزیزم ای دفعه سرکلاژ کن و استراحت مواظب عفونت هم باش ب امید خدا سالم میاد بغلت

عزیزم ای دفعه سرکلاژ کن و استراحت مواظب عفونت هم باش ب امید خدا سالم میاد بغلت

ان شاال‍ا‍ه ممنون گلکم ان شاال‍ا‍ه خدا به توهم ی نی نی کوچولوی جیگر بده و سلامت بغل بگیریش

دکترم براماه آینده گفته بیابرا سرکلاژ دهم باید سونو انجام بدم و جوابشو ببرم براش تا بگه کی برم برا سرکلاژ

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاال‍ا‍ه ممنون گلکم ان شاال‍ا‍ه خدا به توهم ی نی نی کوچولوی جیگر بده و سلامت بغل بگیریش دکترم بر ...

ان شاء الله که نی نی سالم بیاد تو بغلت چند هفته هستی عزیزم؟ 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ان شاء الله که نی نی سالم بیاد تو بغلت چند هفته هستی عزیزم؟ 

ممنون گلم ان شاال‍ا‍ه آخرای ۱۷هفته تقریبن

ممنون گلم ان شاال‍ا‍ه آخرای ۱۷هفته تقریبن

ان شاء الله که به حق مادر سادات به سلامتی بیاد تو بغلت و تمام غمها و غصه ها از دلت برن

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ان شاء الله که به حق مادر سادات به سلامتی بیاد تو بغلت و تمام غمها و غصه ها از دلت برن

ممنون عزیزه دلم ان شاال‍ا‍ه 

من دخترمو ۲۴ هفته و پنج روز ب دنیا اوردم چون قبلش ب اصرار  خودم بتامتازون زدم ریه هاش تقریبا تش ...

عزیزم متاسفم بخاطر تجربه تلخت وزنش چقدر بود ۲۴ هفته

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
من طول سرویکسم سره بارداری قبلم ک نموند اول ۳۸بود پنج روز قبله زایمانم چون لکه بینی داشتم رفتم سونو ...

حتمااین کاروبکن منم سابقه زایمان زودرس دارم و دکترم سرکلاژم نمیکرد براهمین عوضش کردم رفتم پیش کسی ک انجام بده. داروهاتم قطع نکن شیافتو تااخر ادامه بده بعد عملم پرولوتون میدن واستراحت باش

حتمااین کاروبکن منم سابقه زایمان زودرس دارم و دکترم سرکلاژم نمیکرد براهمین عوضش کردم رفتم پیش کسی ک ...

ینی سرکلاژ هم کنم وازم باید استراحت مطلق داشته باشم؟؟آخه میگن سرکلاژ راحته چون فقط یه ماه استراحت کنی بسه تا بخیه ها محکم بشه بعدش در حده غذادرست کردن وظرف شستن اشکال نداره ک بلندبشیم؟؟؟ترخدا بگو چجوریه شما سرکلاژ شدی بهتر میدونی