2777
2789
بچه هامن دکترم غربالگری اولمودیدگفت همه چی خوبه مشکلی نداشت ولی ازمایش خون غربالگری دوم وگفته انجام ...

بیشتر پزکشکا غربالگری دوم روهم مینویسند.گمونم اجبار شده

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران شدم خداکنه چیزی نباشه

انشاله ک چیزی نیست عزیزم . 

چون برای منم نوشته حتما بخاطر بارداری قبلیمونه. 

با این ک سونو و ازمایش مرحله اول مشکلی نداشت و تو دسته کم خطر بودیم.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیزم دلمون تنگ شداخ امشب گفتم یه ناله سرکن داشتیم اونم رفت عزیزم تاجایی که من میدونم ماماناقبل ...

سلام مهرک جان.خوبی عزیزم؟نی نی نازنازی خوبه؟الهی هزار مرتبه شکر که نی نی دخمله😍

انشالله به سلامتی و زیر سایه خدای مهربون بچه ات رو بغل بگیری خواهر.

من حقیر هم دعا کن که بیماری ها دست از سرم بردارن دعای شماها که باردارین زودتر اجابت میشه.الان دو تا فرشته کنارتن که مواظب گل دخترت هستن

@mary_ryan2    کجایی عزیزم بهتری ؟ نمیایی دیگه برات پیشگویی کنم بنفش خانم 😂

خوبم عزیزم.منم بدتر از تو همش تو استرسم...ولی بازم خدا رو هزار مرتبه شکر..🌷🌷🌷هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون برمی آید مفرح ذات..پس در هر نفسی دو نعمت موجود ست و بر هر نعمتی شکری واجب🌷🌷🌷🌷

سلام مهرک جان.خوبی عزیزم؟نی نی نازنازی خوبه؟الهی هزار مرتبه شکر که نی نی دخمله😍 انشالله به سلامتی ...

سلام عزیزم همیشه دعاگوتم نمیشه نمازصبحم که میخونم دعات نکنم اونم ادمی مثل من خداروشکرخوبم شماخوبی؟بهتری؟عملت اذیتت نمیکنه؟رایان خوبه؟توهم دعاکن سونواشتباه نکرده باشه دخترباشه

سلام به همه دوستای عزیزم...دلم براتون تنگ شده بود

فک کنم همه کسایی که باردار شدن همون جنسیتی که دوست داشتن شده براشون...

خدا حفظ کنه براتون...

انشاالله بقیه عزیزایی که اینجا هستن و در انتظار بارداری زودتر خبرای خوب بدن ...امیدوارم همتون زودتر نی نی هاتون رو سالم و سلامت بغل بگیرید...تو قید و بند جنسیت هم نباشید دوستای گلم...ذهنتون رو پر از حسای خوب بکنید برای خودتون و نی نی های تو راهیتون ارزوهای خوب میکنم ...

سلام به همه دوستای عزیزم...دلم براتون تنگ شده بود فک کنم همه کسایی که باردار شدن همون جنسیتی که دوس ...

خوبی  عزبزم دحترت چطوره ماهم دلمون واست تنگ شده 😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام به همه دوستای عزیزم...دلم براتون تنگ شده بود فک کنم همه کسایی که باردار شدن همون جنسیتی که دوس ...

سلام عزیزم خوبی؟دخمل گلت چطوره؟اخ که دخمل داشتن بالاترین لذت دنیاس خدابرات حفظش کنه🤲🏻

من مسمومیت بارداری داشتم،پسرمو نتونستم بیشتر نگه دارم،یه هفته به ماه ۸ دنیا آوردنش،ریه اش شکل نگرفته بود،یکماهش که بود ازدست دادمش💔،دوباره که ازدواج کردم،دوتا فرشته خدا بهم داده،امیدوارم خدا همه مامانهای دلشکسته رو خودش دلشاد کنه🌹🌹🌹🌹

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....