2777
2789
ممنون عزیزم برام دعا کنید

عزیزم منم بارداری اولم بچه مشکل نقص لوله عصبی داشت. اگه بدنیا میومد نه میتونست راه بره نه میتونست زندگی عادی باشه مشکل یادگیری هک داشت . منم مث شما ختم بارداری دادم کاملا درکت میکنم . هم آدم عذاب وجدان داره هم از اینکه بدشانسی آورده و این بلا سرش اومده از خدا شاکی میشه هم ترس و وحشت از بارداری ها بعدی و اینکه میتونه بچه سالم داشته باشه یا نه پیدا میکنم . وقتی از خودت میگفتی به هشت نه سال قبل خودم برگشتم که چه روزهای سیاهی رو پشت سر گذاشتم . 

ولی بعد اون سه بار دیگه باردار شدم که هر سه کاملا سالم سالم بودن گرچه خدا نخواست اونا هم بمونن و من مادر بشم و حس مادری رو تجربه کنم ، ولی خواستم بگم زیاد نگران نباش این مشکلات جهش ژنتیکی گاهی اتفاق می افته و احتمال تکرارش خیلی خیلی کمه . اگر نسبت فامیلی نزدیک با همسرت داری بنظرم بهتره آزمایش ژنتیک بدین ولی اگر ندارین لازم نیس و احتمال تکرارش خیلی. خیلی کمه 

مطمین باش من و شما و امثال ما بهترین تصمیم رو گرفتیم که اجازه ندادیم موجود کوچیک و بی گناهی بدون اختیار خودش به این دنیا بیاد که زندگی براش فقط قراره زجر و بیماری باشه . 

امیدوارم خدا بزودی بهت بچه های سالم بده که این غم بزرگ فراموشت بشه . 

برای من که خدا جبران نکرد تازه قلبم و با بارداری های ناموفق دیگه هک بیشتر شکست 

امیدوارم برای شما برعکس من خدا پایان خوشی در نظر گرفته باشه و جبران این شکستن قلبت رو بکنه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۶ هفته پسرهامو ازدست دادم.انزیم های کبدیم بالا بود.من خارش داشتم ولی دکترم چک نکرد.کوتاهی کرد.اگ ...

سلام خوبی عزیزم حال دلت چطوره   انشالله که خوب باشی

اقدام نکردی عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم منم بارداری اولم بچه مشکل نقص لوله عصبی داشت. اگه بدنیا میومد نه میتونست راه بره نه میتونست زن ...

ممنون عزیز دلم قربونتون برم انشالا که خدا هم ب شما اینبار دو قلو بده صحیح سالم بلکه کمی از درد قلبتون بتونین فراموش کنید.....ببخشید عزیزم مشکل شما هم جهش ژن بود؟

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم

سلام دوست جونیا خوبید ؟

بالاخره بعد دو ماه مزخرف پریود شدم و خونریزی خیلی شدید فردا روز سوم باید برم ازمایش و بعد عکس نمیدونم چی قراره پیش بیاد فقط از خدا میخام منو ناامید نکنه بیشتر از این توکل بخدا

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام گلم دیروز بالاخره بعد دو ماه طاقت فرسا تشریف اوردن اونم مجلسی 

سلام زهرا جون ، بالاخره پری تشریف اورد انشالله همه چیز برات خوب باشه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام گلم دیروز بالاخره بعد دو ماه طاقت فرسا تشریف اوردن اونم مجلسی 

منم امروز رفتم سونو فولیکول، سمت راستم دوتا بد ۸ میلی که هیچی سمت چپم دوتا غالب داشت ۱۸، ۲۰ الان امپول زدم دوتا تاببینیم بقیش چی میشه و چی تو تقدیرمونه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
منم امروز رفتم سونو فولیکول، سمت راستم دوتا بد ۸ میلی که هیچی سمت چپم دوتا غالب داشت ۱۸، ۲۰ الان امپ ...

سلام عزیزم اره اومد بالاخره ؛ وای سعیده عالیه فولی هات سایزش عالی ضخامت رحمت چند بود ؟ از امشب برو عملیات تا سه شب پشت سر هم شایر درد شدیدی هم بگیری چون امپول زدی تخمکـ ازاد میشه حتما حتما مامانی 😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
منم امروز رفتم سونو فولیکول، سمت راستم دوتا بد ۸ میلی که هیچی سمت چپم دوتا غالب داشت ۱۸، ۲۰ الان امپ ...

اخی سعیده جان انشا...نفربعدی شماباشی خبربارداریتوبدی بسلامتی ودل خوش