2777
2789
سی روزس.دقیقا چهاردهمین روز تخمک گذاریم هست.ولی ماه پیش یه هفته عقب افتاد.سیاه دانه با عسل خورده بود ...

مال منم عقب افتاد البته اینم یه نشونه از اینه که رحم داره اماده میشه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا که این دفعه دوتامونم بارداریم.من خیلی مطمئن بودم همون بار اول باردار میشم.اما بدجور بادم خواب ...

دقیقا مثل من  سر دخترم ماه اول بایه بار اقدام شدم وپسرم ماه دوم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
انشا..که صحیح وسالم باشه🙏

انشاله 😍😍😍 

ی کوچولو هم سرما خوردم البته فقط ابریزش بینی .. کلا در حال سوپ خوردن بخور دادن و میوه خوردنم . دکتر بهم شربت و اموکسی سیلین داده 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
@باران۳۱ ‍  جان کجایی عزیزم کارت ختم بخیر شد

سلام سعیده جان.

😭😭 نه هنوز. از سه شنبه حالم خیلی بده. ببخشید اصلا گروه رو چک نکردم.

اونقدر استرس داشتم حتی پریودم هم فقط یک روز بود  و تمام شد، فکر کنم یائسه دارم میشم😭😭

انشاله 😍😍😍  ی کوچولو هم سرما خوردم البته فقط ابریزش بینی .. کلا در حال سوپ خوردن بخور دادن ...

نخورعزیزم اموکسی سیلین من مریض شدم پارسال بهم فقط بخوردادواب میوه وسوپ دارواصلاندادگفت هرداروسرماخوردگی عوارض داره خیلی تب داشتی استامینوفن بخور نخورعزیزم

امید دارم که خدا بنده هاش رو تنها نمیذاره. هر روز دعا میکنم، تمام امیدم به خداست ان شااله که به عظمت ...

انشا...عزیزم به حق پنج تن این ماه بیای بگی بارداری 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام سعیده جان. 😭😭 نه هنوز. از سه شنبه حالم خیلی بده. ببخشید اصلا گروه رو چک نکردم. اونقدر استرس ...

عزیزم انشالله درست میشه کارت گلم، همش از استرس عزیزم یائسگی کجا بود از استرس اینطوری شدی خیلی وقتا پریود نامنظم میشه بخاطر استرس زیاد، ولی باران جون چون تو بارداری تیرویید گرفتی حتما یه چک کن مجدد چون یکی از عوامل مهم تو نامنظمی و کم شدن پریوده

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
@باران۳۱   جون کجایی عزیزم نگرانتم خوبی

سعیده جون، شما خوبی؟ سرما خوردگی ات بهتر شد؟

دارم سعی میکنم که خوب باشم ولی واقعا حوصله ندارم. امروز تولد همسرم است، اصلا حوصله غذا درست کردن هم ندارم، طفلی هیچی نمیگه. خودش گفت ایرادی نداره، یه چیزی حاضری میخوریم.😔

خيلي سعي مي كنم خوب باشم  ولي ذهنم همش درگير و اشكم سرازيره سعيده جان شما خوبي تونستي اقدام ك ...

انشالله روز به روز بهتر میشی گلم عزیزم قرص خوردم فردا ۱۲ سیکلمه انشالله اگه اتفاقی نیفته اقدام میکنم ببینم چی میشه شنبه میرم سونو ببینه اصلا تخمک دارم این ماه یا نه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم