2777
2789
بچه ها ازتون یه خواهشی دارم، با دلهای پاکتون برام دعا کنید که این سه شنبه برام به خوبی ختم به خیر بش ...

باران جون انشالله هر چی میخوای همون برات پیش بیاد ۵۰۰ تا صلوات برات نذر کردم که انشالله کارت ختم بخیر شه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هفته پیش امروزعکس ندادگفت هفته دیگه بیاکه دیگه نمیرم

مهرا جون فعلا ناراحتی بزار اروم شی، ببین منو باران السا آرسام زیبا و خیلی بچهای دیگه برای داشتن یک کنجد کوچولو مثل کنجد شما داریم جون میدیم ولی تا الان مصلحت نبوده ، ناشکری نکن عزیزم وجودشو انکار نکن اگه اون نمیخواست الان اون کنجد خوشکل تو دلت نبود 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
مهرا جون فعلا ناراحتی بزار اروم شی، ببین منو باران السا آرسام زیبا و خیلی بچهای دیگه برای داشتن یک ک ...

میدونم عشقم چرا دخترموندادکه دلم اروم شه من که نگفتم بچه بده گفتم همیشه دخترموبهم برگردون ولی چی شدداغش تاابدبه دلم موند

باران جون انشالله هر چی میخوای همون برات پیش بیاد ۵۰۰ تا صلوات برات نذر کردم که انشالله کارت ختم بخی ...

مرسی سعیده مهربون. ان شااله که اینبار ختم به خیر میشه و استرسم تموم میشه. واقعا از استرس زیادی تپش قلب دارم.

میدونم عشقم چرا دخترموندادکه دلم اروم شه من که نگفتم بچه بده گفتم همیشه دخترموبهم برگردون ولی چی شدد ...

آخه گفتی 80 درصد گفته دختر.تو سو نو هم نوشته دختر.  پس صبر کن

خدایا شکرت🖤
اره عزیزم نمیدونم چرااین دفعه اینجورگفت

انشاله چه دختر چه پسر به موقع و سالم بیاد بغلت عزیزم .

12هفته یکم زوده برای تشخیص جنسیت چون زیاد از لحاظ ظاهری تفاوت ندارن.حالا احتمال داره اگه رادیولوژیست خیلی حرفه ای باشه.

درسته دلتنگ دخترتی مثل من ک منتظر پسرم هستم . واقعا نمیدونم وقتی دکتر میخواد جنسیت رو بهم بگه چ حالی بهم دست میده .😐😐

مثل وقتی ک هشت هفته رفتم ببینمش وقتی صدای قلبشو شنیدم از حال رفتم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاله چه دختر چه پسر به موقع و سالم بیاد بغلت عزیزم . 12هفته یکم زوده برای تشخیص جنسیت چون زیاد از ...

جانم انشا...تودلیت پسرباشه دلت اروم بگیره مثل من نشی توسایت خیلیاگفتن خطاداره خداکنه برامنم اشتباه گفته باشه هی گفت شبیه پسرخب لامصب تاندیدی چرامیگی ولی مدل ضربان قلبش مثل قبلیه بودمطمئنم اخه مال دختروپسرفرق داره

دوستان امروز ختم به اسم کیع؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
جانم انشا...تودلیت پسرباشه دلت اروم بگیره مثل من نشی توسایت خیلیاگفتن خطاداره خداکنه برامنم اشتباه گ ...

بله عزیزم احتمال خطا تو این سن بارداری هست .خودتو با این احتمالات اذیت نکن .. من هم رادیولوژیستمو عوض کردم هم دکترم . هر دو شون درکم میکنن و بهم ارامش میدن .

دیگه چ پسر چ دختر باید قبولش کنیم و تمام شرایط رو برای اینکه سالم و به موقع بیاد بغلمون فراهم کنیم .. دقیقا مثل من همون ضربان قبلی ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲