2777
2789
ان شاءالله که همینطور باشه برای همه مون و دیگه خاطره تلخی تو زندگیمون شکل نگیره.مریم جون دکتر مرصوصی ...

والا من اصلا هیچ تجربه سونوگرافی با ایشون ندارم ولی بعید میدونم تو کارش مورد و حرف و حدیث باشه چون از نظر علمی بالا هستن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خوب اون بدبخت  زنگ بزنه چی بگه؟ میترسه چیزی بگه چون مادر شوهرته. همون که دعای خیر برای پسر و ع ...

جدی باران جون دعوات کرد

میگفتی خوب دوست نداشته باش حالا منم واست درست نکردم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم یه سری ازمایش دادم بعد زایمان.ولی فک نکنم مربوط به اونا باشه.ای کاش حداقل از غلظت خونم باشه.

حتما آزمایشات تکمیلی رو انجام بده ممکنه مشکل ایمنی انعقادی داشته باشی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خوب اون بدبخت  زنگ بزنه چی بگه؟ میترسه چیزی بگه چون مادر شوهرته. همون که دعای خیر برای پسر و ع ...

من نه مادرشوهر دارم نه پدرشوهر، پدرشوهرم که سالهای ساله فوت شده موقعی که همسرم ۱۶ ۱۷ ساله بودن مادرشوهرمم سال ۹۰ فوت شدن خیلی مهربون بود منو خیلی دوست داشت یه تایمی شوهرم باهاشون روابط نداشت گریه میکرد که چرا من نمیرم به جاریم میگفت سعیده رو بگو بیاد جاریم کلی حسودی میکرد، شوهرم از پدرشون خیلی تعریف میکنن مثل اینکه ایشونم خیلی خوب بودن ولی امان از خواهرشوهرهای گرامم با اینکه من اصلا باهاشون بد نیستم بهشون بی احترامی نکردم ولی زیاد بی احترامی دیدم، بحاطر همین مسائلم همسرم باهاشون قطع رابطه کرد بهشون گفت هر وقت یاد گرفتین به خانمم احترام بزارین قدمتون روی چشم وگرنه نبینمتون . 

سلام دوستای گلم

دلم براتون خیلی تنگ شده خیلی دلتنگتونم

من اصلا با گوشی خودم نمیتونم وارد نی نی سایت بشم برا همون پیشتون نیستم هر از گاهی با گوشی شوهرم میام

برا همتون دعا میکنم دوست جونیا

شمام منو از یاد نبرین

در ضمن بحث خانواده شوهر بود چند صفحه خوندم دیدم بابا برن به درک

قطع رابطه کنین قشنگ برن گم شن

دلم برا دوستام یذره شده آرسام هدانا مهرا مری پاس و ... برا همتون...البته میام میبینم دوستای جدیدم اومده ناراحت میشم

فداتون بشم فعلا

جدی باران جون دعوات کرد میگفتی خوب دوست نداشته باش حالا منم واست درست نکردم 

اره، یه کلمه گفتم من این غذا رو دوست ندارم.

زودی گفت تو اگه غذای ما رو دوست نداری، ما هم وقتی ایران بودیم خیلی غذاهای شما رو دوست نداشتیم🙈🙈

اره عزیزم من بامادرشوهروپدرشوهرم به تنهایی بودم مشکلی نداشتم مشکلم خواهرشوهرمه اون خیلی موش میدونه مشکلم اونه همه اتیشاازگوراونه من خودم توداغونترین وضع روحی بودم نتونستم کاراونوتحمل کنم ۷سال تحمل کردم ولی الان تحمل هیچی ندارم اره واقعابریدم وراحت شدم

بچه ها میشه منو راهنمایی کنید من .بچم ۱۹ هفته به دنیا اومد مشکل داشت سقطش کردم .

من توی یک هفته خیلی بهم شوک وارد شد فک میکردم سقط باید بکنم ولی وقتی بیمارستان بستری شدم فهمیدم زایمان طبیعی هست. از خانواده شوهرم هیچ کس نیومد.مامانش و باباش هز از ۳ ساعت تل میزدن ولی نیومدن

الان عقد خواهرشوهرمه. چیکار کنم تلافی کنم منم نرم.بهانه هم واسه نرفتن زیاد دارم .ولی خیلی توی دلمه که نیومد  راهنماییم کنید لطفا

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
اره عزیزم من بامادرشوهروپدرشوهرم به تنهایی بودم مشکلی نداشتم مشکلم خواهرشوهرمه اون خیلی موش میدونه م ...

هیچ کسو ندارم راهنماییم کنه .مامانمم مدام غر میزنه که نیومدن .منم زیر بار نمیرم میگم خودش مریض بوده بیچاره ...

این وسط دلم به حال شوهرم میسوزه😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
من و همسرم اگه غذا درست کنیم که اصلا لب نمیزنه.😅😅

😅😅 خیلی برام جالبه اصلا فکرشو نمیکردم اروپاییها کلا کشورهای دیگه مادرشوهر بازی در بیارن واسه عروساشون

من نه مادرشوهر دارم نه پدرشوهر، پدرشوهرم که سالهای ساله فوت شده موقعی که همسرم ۱۶ ۱۷ ساله بودن مادرش ...

چه خوب!! البته خدایی پدر شوهر و مادر شوهرم آدمهای خوبی هستند. فقط خوب سنشان بالاست و اختلاف فرهنگی توی هر خانواده ایی است.

امشب یه چیزی مربوط به خانواده ام مادرش گفت که من شوک شدم چون فقط همسرم میدونست و بهش گفتم به کسی از خانواده اش نگه.

منتظرم تنها بشیم تا بشورم و پهنش کنم به خاطر اینکار. اینبار نمیبخشمش😡