2777
2789
بچه ها تعبیر خواب بلدید من وقتی دخترم بود یه شب خواب دیدم شوهرم سه تا انگشتر طلا بهم داده گذاشتم دست ...

عزیزم چندتاتعبیرداره ازیک طرف میگن غم ازیک طرفم میگن اولادمن قبل بارداریم خواب دیدم مادرشوهرم پدرشوهرم اومدن ودوتاالنگوطلا دستم کردن ولی نمیدونم چیه فقط میخام هرچی باشه غم وغصه جدیدی نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حداقل خوبه پدرشوهرت فرق فهمیده ، احتمالا ژنش با مادرشوهرت فرق داره از اون خارجی خوباس

مادر شوهرم خیلی خانم خوبیه و قلبش خیلی مهربونه و میخواد همه خانواده رو کنار هم نگه داره.

ولی خوب حساسه و کمی زیادی با سیاست.

مادر شوهرم خیلی خانم خوبیه و قلبش خیلی مهربونه و میخواد همه خانواده رو کنار هم نگه داره.  ولی ...

خوشبحالت مال ماکه فهمیدباردارم یه زنگم نزدن الان ۵ماه ندیدمشون وصداشونم نشنیدم بمن بی محلی کردنرفتم خونشون منم دیگه نرفتم

دکتر به من گفت دهم بیا انجام بده گفت پرونده پسرمم ببرم  بنظرت بهش بگم برا سلفری انجام میده ...

هدانا جون اگه دکتر پرونده خواسته بهتره حتما نشون بدی و بهتره که به گفته دکترت تمام سونوها و آزمایشات لازم انجام بشه البته ان شاءالله که مشکلی نیست و ایندفعه نی نیت سلامت تو بغلته.مرسی عزیزم برام دعا کن من هم نگران آزمایشات خودایمنیم هم ژنتیک 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
عزيزم  ممنون از دعاي قشنگت من هر روز بعد از خواندن سوره حشر اول براي شماها كه بارداريد د ...

این دعای هر روز من از صمیم قلبم برا تک تکتونه.ان شاءالله تا عید دل همه تون شاد بشه.ممنون زیبا جون بیشترین دلخوشیم دعاهای شماست که حتما مستجابه بازم یه دنیا ممنون که بفکرمونی عزیزم

مرسی سمیرا جون، انشالله شمام بارداری خوبی داشته باشی ، امروز رفتم گرگان زیرورو کردم دارخونهاشو بالاخ ...

ممنون عزیزم.ان شاءالله با دعای شما.من خیلی راجع به اینو تحقیق کردم همه گفتن برا بارداری خوبه.منم فکر میکردم که به شما بگن کنار مصرفش لازم نیست چیزی بخوری چون خودش تقویت کننده و محرکه.ان شاءالله که تموم ساشه هاش تموم نشده باردار شدی

دیشب همه خونه مادر شوهرم جمع بودیم. بعد شام مادر شوهرم گفتند ما دلمون میخواد سال دیگه تا کریسمس کلی ...

باران جان ان شاءالله همینطور میشه تا سال بعد کریسمس یه نوه ماه خوشگل سالم براشون میاری

ممنون عزیزم.ان شاءالله با دعای شما.من خیلی راجع به اینو تحقیق کردم همه گفتن برا بارداری خوبه.منم فکر ...

توکل بخدا عزیزم، سمیرا جون روزی دو ساشس دیگه روش که اینطور نوشته

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
توکل بخدا عزیزم، سمیرا جون روزی دو ساشس دیگه روش که اینطور نوشته

ان شاءالله که این ماه همه تون دست پرین.آره عزیزم منم دو ساشه میخوردم فقط سعیده جون تونستی ۱۲ سیکلت برو سونو ببین فولیکولت چطوره

ان شاءالله که این ماه همه تون دست پرین.آره عزیزم منم دو ساشه میخوردم فقط سعیده جون تونستی ۱۲ سیکلت ب ...

میرم عزیزم چون دارم لتروزول هم میخورم باید برم

ان شاءالله که این ماه همه تون دست پرین.آره عزیزم منم دو ساشه میخوردم فقط سعیده جون تونستی ۱۲ سیکلت ب ...

سمیرا جون دوستیمو قبول کن یه سوال ازت دارم

خوشبحالت مال ماکه فهمیدباردارم یه زنگم نزدن الان ۵ماه ندیدمشون وصداشونم نشنیدم بمن بی محلی کردنرفتم ...

خوشبحال شما که کلا رابطه ات رو قطع کردی!😅😅

اما در کل نباید اینقدر حساس باشی.

والا من هم کورتاژ کردم، کسی از خانواده شوهرم نیومد به من سر بزنه! ولی من همیشه مثبت فکر میکنم و نمی ذارم ذهنم درگیر این چیزها بشه

خوشبحالت مال ماکه فهمیدباردارم یه زنگم نزدن الان ۵ماه ندیدمشون وصداشونم نشنیدم بمن بی محلی کردنرفتم ...

خوب اون بدبخت  زنگ بزنه چی بگه؟ میترسه چیزی بگه چون مادر شوهرته.

همون که دعای خیر برای پسر و عروسش بکنه ، کافیه.

من امشب سر شام یه کلمه گفتم دوست ندارم، مادر شوهرم حسابی دعوام کرد.

گفت تو اگه غذای ما رو دوست نداری ما هم خیلی غذاهای شما رو دوست نداریم.🙈🙈

مهرا جان حداقل خیالت راحته که خانواده شوهر رو نمی بینی و ازین جر و بحث ها نداری.