2777
2789
اعصاب منو خورد کرده حاضره رابطه منو خودش بهم بخوره ولی به مامانش حرفی نزنه

ببین پسرها یه علاقه خاصی به مادرشون دارند، از همسرت انتظار نداشته باش چیزی بگه.

اما تو خودت رو کنترل کن. بیخیالی سر کن، انگار خیلی مهم نیستند. به خودت فکر کن.

اهل کجایید؟

با مادر شوهرت یه جا زندگی میکنید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به جهنم تو همین رفتار کن اصلا انگار وجود نداره نکبت خانم 

من میخوام همین کار رو کنم و مثل خودش باشم ، اما مدام مادر شوهرم میگه که اون بزرگته، تو باهاش خوب باش. تو احترام بذار و ....

وقتی میاد خونه مادر شوهرم، بی ادب حتی یک کلمه با من حرف نمیزنه 😡 اون وقت مادر شوهرم میگه تو باهاش مهربون باش، تو حرف بزن.

دیشب به مادر شوهرم گفتم که عروست از وقتی ما ازدواج کردیم، خودش دلش نمیخواد که بیاد و با خانواده باشه

من میخوام همین کار رو کنم و مثل خودش باشم ، اما مدام مادر شوهرم میگه که اون بزرگته، تو باهاش خوب باش ...

بگو چه فرق داره یکبار به اون بگو به من احترام بزاره فقط،از تو توقع داره 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
همسر من خیلی سوسوله هر چیزی رو نمیخوره. از ۸ شب به بعد محاله چیزی بخوره. گاهی اوقات واقعا از دستش قا ...

دقیقا مثل شوهر من اصلا دارو نمیخوره باورتون میشه وقتی میخوام دارو بخوردش بدم تو امیوه میریزم بازم متوجه میشه میگه این یه طعمی داشتا بخدا همین فولیک اسید و این ویتامینارو باید پودر کنم بریزم تو ابمیوش اونم نفهمه بخوره اخر کی دستگیر شم خدا داند ، برم عرق کاسنی بخرم اونم مخلوط کنم البته اگه مزه بده میفهمه یک بلاییه، حالا خودشون بخورد مردم دارو میدن شبیه بعضیان که تجویزشون واسه بقیس خودشون هیچی حالا اسم نمیبرم خودتون میدونید کیارو میگم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
طائفه شوهر هرجا باشند، طائفه شوهر اند. والا من یه جاری دارم تلافی همه طایفه شوهر رو در میاره،. به ز ...

خارجیام موزی بودنا ما نمیدونستیم، باران جون شمام جوری رفتار کن که انگاری اون وجود نداره، به مادرشوهرتونم بفرمایید هر وقت یاد گرفت احترام گذاشت منم احترام میزارم بهشون

ببین پسرها یه علاقه خاصی به مادرشون دارند، از همسرت انتظار نداشته باش چیزی بگه. اما تو خودت رو کنتر ...

تهرانم خونمون تقریبا نزدیکه قبلا نزدیکتر بودیم همش میرفت یه چیز بخره میومد سر میزد الانم دوریم ماشین میخوره تا خونمون هروز میاد دم خونمون بخدا خسته شدم دیگه،  تن شوهر خودمم میخاره بهش گفتم بریم دورتر اما گفت من این محل دوست دارم. 

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 

بچه ها تعبیر خواب بلدید من وقتی دخترم بود یه شب خواب دیدم شوهرم سه تا انگشتر طلا بهم داده گذاشتم دستم تعبیرش میدونید چیه

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
خارجیام موزی بودنا ما نمیدونستیم، باران جون شمام جوری رفتار کن که انگاری اون وجود نداره، به مادرشوهر ...

😅😅

تا حالا سر این موضوع چندبار با همسرم بحثم شده. ولی واقعا حالش رو ندارم.

پدر شوهرم میگه چقدر این دوتا عروس، زمین و آسمون با هم فرق دارند، 

دقیقا مثل شوهر من اصلا دارو نمیخوره باورتون میشه وقتی میخوام دارو بخوردش بدم تو امیوه میریزم بازم مت ...

اه شوهر منم همینجوره اصلا نمیخوره فک میکنن میخوایم بلایی سرشون بیاریم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
😅😅 تا حالا سر این موضوع چندبار با همسرم بحثم شده. ولی واقعا حالش رو ندارم. پدر شوهرم میگه چقدر ا ...

حداقل خوبه پدرشوهرت فرق فهمیده ، احتمالا ژنش با مادرشوهرت فرق داره از اون خارجی خوباس