💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام عزیزم.ممنونم من تازه ۴ ماه شده..ولی خودم اقدام نکرده بودم.گفتم بعد خوب شدن عفونتم.ولی خدا خودش ...
خداروشکر عزیز. انشاالله به سلامتی پیش بره تا آخر. من پارسال ۱۸ هفته سقط کردم بعداز یک ماه سریع حامله شدم ولی چون رحمم آماده نبود جفتم پایین بود حاملگی خوبی نداشتم تا ۳۰ هفته بچم از دست دادم حالا میترسم هنوز آماده نباشم ۳ ماه گذشته میگم ازیم ماه اقدام کنم؟ دکترا میگن حداقل ۶ ماه
به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ولی دوسه بار قرص اورژانس خوردم پریود نشدم الان خونریزی شدید دارم
تو شش ماه دوسه بار خوردی من شنیدم سالی دوبار میشه استفاده کرد دیگه استفاده نکن
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام عزیزم ممنون شکر خدا خوبه.هفته ۹.فقط ۲۵ وقت nt و آزمایش pgd ژنتیک دارم برام دعا کنید
دکتر به من گفت دهم بیا انجام بده گفت پرونده پسرمم ببرم بنظرت بهش بگم برا سلفری انجام میده
انشالله نینیت سلامته😄
اولی و دومی نه هیچ دارویی نداد ولی برای سونی شیاف پروژسترون قرص آ س آ فولیک اسید 5 و آمپول انوکسپارین 40000ولی تو هفته 11 سنو دادم گفت دوهفته س ضربان قلبش استاده بود
خدا جونم صد هزار مرتبه شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین
اولی و دومی نه هیچ دارویی نداد ولی برای سونی شیاف پروژسترون قرص آ س آ فولیک اسید 5 و آمپول انو ...
دکترتو عوص کن انشالله اینبار سالم باشه