2777
2789
سلام عزیزم.ممنونم من تازه ۴ ماه شده..ولی خودم اقدام نکرده بودم.گفتم بعد خوب شدن عفونتم.ولی خدا خودش ...

خداروشکر عزیز. انشاالله به سلامتی پیش بره تا آخر. من پارسال ۱۸ هفته سقط کردم بعداز یک ماه سریع حامله شدم ولی چون رحمم آماده نبود جفتم پایین بود حاملگی خوبی نداشتم تا ۳۰ هفته بچم از دست دادم حالا میترسم هنوز آماده نباشم ۳ ماه گذشته میگم ازیم ماه اقدام کنم؟ دکترا میگن حداقل ۶ ماه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام سمیرا جان خوبی انشاالله.نی نی خوبه.عزیزم هفته چندمی؟؟

سلام عزیزم ممنون شکر خدا خوبه.هفته ۹.فقط ۲۵ وقت nt و آزمایش pgd ژنتیک دارم برام دعا کنید

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی دوسه بار قرص اورژانس خوردم پریود نشدم الان خونریزی شدید دارم

تو شش ماه دوسه بار خوردی من شنیدم سالی دوبار میشه استفاده کرد  دیگه استفاده نکن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مرسی سمیرا جون ، زهرا جون گفتن استفادش با هم مانعی نداره ، اینترنتم سرچ کردم استفاده باهم منعی نداره ...

ان شاءالله که این ماه بارداری سعیده جون همه دعاگوتیم.میدونم انتظار خیلی سخته ان شاءالله که دیگه تمومه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
سلام دوستان برای منم دعا کنید 3تا سقط داشتم اولی و دومی 8 و9هفته و خودبه خودی سومی  9 هفته کورت ...

بخاطر غلظت خون سقط میشن  مگه دکتر دارو وامپول بهت نمیده برا غلظت خون

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم ممنون شکر خدا خوبه.هفته ۹.فقط ۲۵ وقت nt و آزمایش pgd ژنتیک دارم برام دعا کنید

دکتر به من گفت دهم بیا انجام بده گفت پرونده پسرمم ببرم  بنظرت بهش بگم برا سلفری انجام میده

انشالله نینیت سلامته😄

زیبا جون این اشکا مرهمیه برای دل شکسته مون.اما از خدا میخوام خیلی زود جای فرشته آسمونیت با یه فرشته ...

عزيزم 

ممنون از دعاي قشنگت

من هر روز بعد از خواندن سوره حشر اول براي شماها كه بارداريد دعا مي كنم

انشالله اين تاپيك پر بشه از خبرهاي خوب

دکتر به من گفت دهم بیا انجام بده گفت پرونده پسرمم ببرم  بنظرت بهش بگم برا سلفری انجام میده ...

هدانا جون حتما سل فری برو انجام بده منم ان شاءالله باردار شدم انجام میدم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
بخاطر غلظت خون سقط میشن  مگه دکتر دارو وامپول بهت نمیده برا غلظت خون

اولی و دومی نه هیچ دارویی نداد ولی برای سونی شیاف پروژسترون قرص آ س آ  فولیک اسید 5 و آمپول انوکسپارین 40000ولی تو هفته 11 سنو دادم گفت دوهفته س  ضربان قلبش استاده بود

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
اولی و دومی نه هیچ دارویی نداد ولی برای سونی شیاف پروژسترون قرص آ س آ  فولیک اسید 5 و آمپول انو ...

دکترتو عوص کن انشالله اینبار سالم باشه