2777
2789
ان شاءالله که این ماه بارداری سعیده جون همه دعاگوتیم.میدونم انتظار خیلی سخته ان شاءالله که دیگه تموم ...

مرسی سمیرا جون، انشالله شمام بارداری خوبی داشته باشی ، امروز رفتم گرگان زیرورو کردم دارخونهاشو بالاخره یکجا پیدا کردم اینوفولیک فقط عزیزم اینو میخورم دیگه نیاز نیست اسید فولیک و گلوکوفاژ بخورم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی سمیرا جون، انشالله شمام بارداری خوبی داشته باشی ، امروز رفتم گرگان زیرورو کردم دارخونهاشو بالاخ ...

سعیده جان، اینوفولیک چی داره؟

یه عکس از کاتالوگ اش میفرستی؟ شاید من هم بتونم مشابه اش رو پیدا کنم

دیشب همه خونه مادر شوهرم جمع بودیم. بعد شام مادر شوهرم گفتند ما دلمون میخواد سال دیگه تا کریسمس کلی نوه دور و برمون باشه. 

من اینطوری بودم🙄🙄🙄

خواهر شوهرم سکوت کرد اما شوهرش گفت ما که یکی داریم، نوبت باران است که برات نوه بیاره🙈🙈🙈

من اینطوری شدم😳😳😳 اما جوابی ندادم، همسرم هم سکوت کرد و جوابی نداد.

مادرشوهر هرجای دنیا که باشه، یه مدل اند😅😅

دیشب همه خونه مادر شوهرم جمع بودیم. بعد شام مادر شوهرم گفتند ما دلمون میخواد سال دیگه تا کریسمس کلی ...

میگفتی یه آلمانی-آریایی برات بزنم ک لنگه اش هیچ جای دنیا پیدا نکنی 😍 به اون شوهر خواهرشوهرت بگو تو هم دست کمی از خواهرشوهر نداری ها 😐

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سعیده جان، اینوفولیک چی داره؟ یه عکس از کاتالوگ اش میفرستی؟ شاید من هم بتونم مشابه اش رو پیدا کنم

باشه گلم بهم میگین چجوری عکس بفرستم اینجا بلد نیستم اگه اشکال نداره تلگرام برات بفرستم

باشه گلم بهم میگین چجوری عکس بفرستم اینجا بلد نیستم اگه اشکال نداره تلگرام برات بفرستم

عزیزم اونجای ک میخای تایپ کنی اون علامتی ک عکس تقریبا شبیه کوه هست بزن و عکس بفرست 

سعیده جان، اینوفولیک چی داره؟ یه عکس از کاتالوگ اش میفرستی؟ شاید من هم بتونم مشابه اش رو پیدا کنم

فرستادم تلگرام عزیزم اتفاقا اسم تجاریش که تو تموم کشورها با اون نام توزیع شده رو نوشته آلمانم هست گلم

انشالله همچی درست میشه گلم پری جان تشریف نیوردن

ن فعلا جا خوش کرده هیچ قصد اومدن نداره حالا برم امپول بخرم خودم بزنم دکترا خو عین خیالشون نیس بدن بهمـ