2777
2789
ممنونم عزیزم. خداروشکر انشااالله همه آزمایش هات خوب باشه ویه  بارداری سالم داشته باشی. خدا پشت ...

مرسی ماریا جون.ان شاءالله خدا برات بسازه گلم.برا منمدعا کن بخیر بگذره

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا جون چرا شیون قبل واقعه میکنی عزیزم اول برو عکستو بگیر بعد فکر این چیزا رو بکن هر چند من میدونم ...

سمیرا دست خودم نیست دیگه نمیتونم تحمل کنم کاش،خدا دلم بیشتر این نشکونه من باز،بتونم طبیعی باردار بشم کاش 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام دوستان حالتون چطوره  وای بارداری قبلیم چقدر راحت    الان اومدم دکتر میگه هرشب هم اسپرین هم امپول دور ناف  قندمم بالا  کراتین کلیه بالا  دکتر گوارشم باید برم  کامل کامل شد😂😂😂😂😂😂😂

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام مریم جون به فکرت بودم آزمایشاتو گرفتی ؟ الان حالت بهتر شده ؟ من که درگیر دکتر گوارش و دکتر مرصو ...

سلام سمیرا جان.خوبی؟ آزمایشاتمو بردم دکتر فائزی دید همه چی خیلی خوب بود به جز یه فاکتور anti cardiolipin Igm که مثبت بود.دکتر گفت اگر الان قصد بارداری داری باید شروع کنی به خوردن آسمرین و یه قرص دیگه تا ۵ ماه.و به محض بارداری از روز اول آمپول آنتی کواگولانت روزانه تزریق کنی.گفت اگر هم قصد بارداری نداری لازم به مصرف هیچ دارویی نیست و ۶ ماه دیگه یه سری آزمایشات نوشت که باید سالی دو بار چکاپ بشم.

جالبه که به دکتر فائزی گفتم فعلا تصمیم نگرفتم که بچه دوم داشته باشم یا نه!گفت میخوای یه بچه دیگه رو بیاری تو این اوضاع داغون مملکت بدبخت کنی!!😁واقعا هم بیراه نگفت..تازه از ظاهرم متوجه شد که دستم به دهنم میرسه و میتونیم تامینش کنیم ولی من و همسرم که نمیتونیم اوضاع مملکتو درست کنیم!!!خلاصه فعلا که همچین تصمیمی نداریم.امیدوارم خدا بهتون کمک کنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

سه ساعته نشستم دو دقیقه بیشتر پیش دکتر نبودم     

من از این امپولا میترسم کی تزریق میکنه برامن😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام سمیرا جان.خوبی؟ آزمایشاتمو بردم دکتر فائزی دید همه چی خیلی خوب بود به جز یه فاکتور anti cardiol ...

خوبی عزیزم  مریم جون میتونی تحمل کنی که دیگه نیاری   یا هنوز نصمیم نگرفتی 

سلام دوستان حالتون چطوره  وای بارداری قبلیم چقدر راحت    الان اومدم دکتر میگه هرشب هم ...

سلام عزیز دلم...والا عحیبه دکترا همشون آمپول تجویز میکنن

ممنونم عزیزم. خداروشکر انشااالله همه آزمایش هات خوب باشه ویه  بارداری سالم داشته باشی. خدا پشت ...

خوبی عزیزم رفتی دکتر ازمایشت بردی

خوبی عزیزم  مریم جون میتونی تحمل کنی که دیگه نیاری   یا هنوز نصمیم نگرفتی

مرسی هدانا جان.والا هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم ولی در حال حاضر اصلا دلم بچه نمیخواد شاید چون خیلی روح و جسمم خسته ست.شاید سال ۹۹ بهتر بتونم تصمیم بگیرم.اگر شرایطش پیش میومد و مهاجرت میکردم که صد در صد برای بچه دوم اقدام میکردم ولی الان با این اوضاع فعلی جامعه نمیتونم تصمیم بگیرم

سلام عزیز دلم...والا عحیبه دکترا همشون آمپول تجویز میکنن

اره بخدا میگم بهش من بارداریای قبلیم نزدم میگه باید بزنی دکتر قلبمم نوشت که من مشکل قلب دیگه ندارم