زهرا، من با همسرم رفته بودم دندان پزشکی برای اولین بار. دندان پزشکی که حدود ۱۰ ساله همسرم میرفت پیشش و خیلی راضی بود.
توی معاینه اول، حدود ۸ از دندانهایی که قبلا عصب کشی یا پر کردم رو گفت بدرد نمی خورند و باید مجدد پر کنه و حتی گفت بعضی ها اونقدر وضعشان افتضاح هست که ممکنه مجبور که کندن دندان بشه .
همسرم خیلی وحشت کرد، واقعا نگران حالم بود، از طرفی هزینه دنبال پزشکی خیلی بالاست، مثلا یه غضب کشی ساده ۱۰۰۰ یورو میشه.
من قبول نکردم اخه چطور یک دکتر بدون ایکس ری کامل از فک و دندان میتونه نظر بده!!!! گفتم این دکتر چرت گفته، سر همین موضوع با همسرم بحثم شد و یک هفته ایی باهاش قهر بودم.
بهش گفتم دکترم رو عوض میکنم و اینکار رو هم کردم. خدا رو شکر دکتر دومی که الان دندانپزشکم است، دندون هام رو دید، ایکس ری گرفت، مانیتورینگ کرد و در اخر گفت هر چند پرشدن ها خیلی قدیمی اند و عالی نیستند اما بهشون دست نمی زنم تا زمانی که مشکل نداشته باشی.
نکته: همیشه قبل از اعتماد کردن به حرف دکترت و قبول کردنش، فکر کن!! شاید با عقل جور در نیاد و فقط میخواسته حرفی زده باشه و یا علمش خیلی فراتر از کتابهاش نیست و یا حتی تشخیص نادرست داده!!!