2777
2789
اره برو تل بزن.به خدا پول تو جیبی هاتم جمع کنی ارزشش داره که درد نکشی.البته اگه مث من درد سستی

پولش هیچی خورد تو سرم اینم میره پیش انقدر خرجی ک این سالها کردم ولی شجاع شدم بعد این همه درد میگم بدون بیهوشی بگیرم یفهمم جه خبره مثل بارداری سومم سرم کلاه نزارن شوهرم تا به خدمه سپرده بود ک به من نگن لوله رو برداشتن

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
چی بگم بخدا نمیدونم چرا انقدر مشکلات زیاد شده عزیزم باید مشکلات ایمنی انعقادی کنترل کنی و باردار بشی ...

من لوپوس کواگولانت دارم این چیزایی که توی نت و نی نی سایت خوندم خیلی نگرانم کرده 

سقطم چندتا عامل داشته انگار 😔 فقط یکی بود خوب بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پولش هیچی خورد تو سرم اینم میره پیش انقدر خرجی ک این سالها کردم ولی شجاع شدم بعد این همه درد میگم بد ...

نه این جوابو که بگیری خودت بشین تو گوگل کلمه به کلمه ترجمه کن میفهمی چه خبره.دکترا هم بهت نگن خودت میفهمی.تا به هوش هم بیای ده دقیقه بعد جواب امادس.

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
اسمش رو شنیدم دکتر خوبیه. ولی بعضی دکترا الکی ادمو میرسوننن. نه چند روز پیش پهلوی رستمی رفتم و دکتر ...

اره رستمی رو میشناسم ولی فقط تو کار ای وی اف هست بیشتر 

من لوپوس کواگولانت دارم این چیزایی که توی نت و نی نی سایت خوندم خیلی نگرانم کرده  سقطم چندتا ع ...

نه مشکلات ایمنی و انعقادی میشه کنترل کرد نگران نباش 

اره رستمی رو میشناسم ولی فقط تو کار ای وی اف هست بیشتر 

من خارج رحمی که شدمم خودش تو کلینیکش ۷ تومن گرفت لوله وجنین رو برداشت.لوله چپمم چسبندگی داشت بازش کرد فورا حامله شدم.دستش خیلی خوب بود برام

نه این جوابو که بگیری خودت بشین تو گوگل کلمه به کلمه ترجمه کن میفهمی چه خبره.دکترا هم بهت نگن خودت م ...

پناه بر خدا برم ببینم چی میشه ، نازی جان خود شیرازی ؟ اگه دوس داری جواب بده عزیزم

من خارج رحمی که شدمم خودش تو کلینیکش ۷ تومن گرفت لوله وجنین رو برداشت.لوله چپمم چسبندگی داشت بازش کر ...

پس میبینی چسبندگی داشته و رفعش کرده من دکتر توانا عملم کرد و نگفت ک اون لولت چیشد ولی اگه بشه چسبندگی باز کنی ک خوبه کاشف گفت دیگه بسته هست اگه ایتجوری بشه

نه مشکلات ایمنی و انعقادی میشه کنترل کرد نگران نباش 

خدا کنه واقعا دیوونه دارم میشم 

تیروییدمم از غصه شده ۸ اخرین ازمایش که توی بارداری دادم ۳/۵ بود 

میترسم برم دکتر بگه تا تیروییدم نرمال نشه نمیتونم باردار بشم

خودمو سپردم به خدا فقط

پس میبینی چسبندگی داشته و رفعش کرده من دکتر توانا عملم کرد و نگفت ک اون لولت چیشد ولی اگه بشه چسبندگ ...

تا دوتا مشکل واسه لوله پیش میاد اینا یه چی میگن درست توضیح هم نمیدن

مشکل اول لوله هیدرو سالپینکس میشه که دیگه اصلا به درد نمیخوره عفونی هست به علت  نامعلوم .وباید برداشته بشه حتما( لوله راست من)

مشکل دوم چسبندگی لوله که با توجه به شدتش باعکس رنگی و لاپراسکوپی درمان و باز میشه (لوله چپ من)

توی عکس رنگی معلوم میشه که کدومه.توکل به خدا کن

من‌با لکس ری مشکل لولمو فهمیدم تا میخواستم برم برش دارم یه بار دیگم از از لوله هیدروسالپینکس م خارج رحم باردار شدم.پس بهتر که دیگه ندارمش.به چه درد میخورد لوله عفونی

خدا کنه واقعا دیوونه دارم میشم  تیروییدمم از غصه شده ۸ اخرین ازمایش که توی بارداری دادم ۳/۵ بو ...

نه باید حتما بری ک دارو بده کنترل بشه نترس عزیزم این چیزا  با دارو سریع حل میشه و بزودی مامان میشی 😍