2777
2789
کتک خوردم 😂 شوخی کردم فکق العاده بد رگ هستم باور کن ۱۲ یا ۱۳ جای دستم کبود کردن اخر پیدا نکردن از،ر ...

عزیزم دوماه پیش مگه منم همینطوری نشده بودم البته من تقریبا تا پریود شدم یک هفته طول کشید بی بی چکم مثبت شد از روز موعدم تا دو سه روز حتی بتا دادم بتام ۵۸ بود اگه اشتباه نکنم بعد ۴۸ از دادم بتام ۱۲ بود بعدش پریود واسه شما که بتا ۱ یا ۲ بوده دیگه مطمئن باش نیست دکترم پریتانولوژیستم گفت بعضی اوقات هورمونها بهم میریزه و بتا کاذب میره بالا باز میاد پایین پریود میشی حتی گفتم اسمش بارداری شیمیایی اینا خندید گفت این چرتا چی از اینترنت میخونید میگید 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من که فعلا درگیر ترشحاتم ماههای قبل که اقدام نداشتم تو یه روزای خاص ترشح داشتم اما این دوماه که دارم ...

منم این ماه دیرتر از ناهای قبل ترشحاتم شروع شد همیشه ۱۲ دیگه اوجش بود این ماه ۱۴ شروع شد دیروز که ۲۰ بود قطع شد باز امروز مجدد دیدم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این ماه دیرتر از ناهای قبل ترشحاتم شروع شد همیشه ۱۲ دیگه اوجش بود این ماه ۱۴ شروع شد دیروز که ۲۰ ...

منم ۱۲ اوجش بود ولی از ماه قبل اصلا خبری نیست

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
اره بخدا حالا کافیه اصلا نخای زرت حامله میشی ، سعیده جان تو اینقدر سال حتما حتما باید دارو کمک بارور ...

سلام آرسام جان چه خبر .من دیشب محل بودم نتم ضعیف بود .الان یکی در میان میخونم.بیمارستان بودی عزیزم

اره عزیزم تو بارداری خوب نبودم بیشتر به خاطر تفاوت جنسیت... ولی الان خیلی بهترم و یه جورایی ناراحتم ...

سلام گلم قدم نو رسیده مبارک خیلی خوشحالم برای شما مامانایی که نی نی هاتون رو به بغل دارید انشالله عروسش کنی

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
عزیزم دوماه پیش مگه منم همینطوری نشده بودم البته من تقریبا تا پریود شدم یک هفته طول کشید بی بی چکم م ...

اخه من هیچ وقت بی بی چکام اشتباه نمیشد ولی ایندفعه انگار قاط زده بود خیلی مزخرف بود میدونم نیستم ها ولی میندازنم تو شک 😳

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام آرسام جان چه خبر .من دیشب محل بودم نتم ضعیف بود .الان یکی در میان میخونم.بیمارستان بودی عزیزم

سلام گلم اره نزدیک ظهر مرخص شدم خیلی ازمایش و سونوو دادم خدا رو شکر مشکلی نبود و خطر رفع شد مرسی از دعاهات عزیزدلم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......