2777
2789
سلام عزیزم ممنون خوبم ده روزپیش زایمان کردم خیلی خیلی زایمان سخت و بدی بود با اینکه زایمان دوم محسو ...

سلام مریم جون تبریک میگم خداروشکر که دختر نازت صحیح سالم بغل کردی عزیزم، خدا براتون نگهش داره 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من از الان توهم خارج رحمی دارم از بس تو تکرار کردی     ..اون بیچاره دیگه چی میکشه

بخدا بدترین عذابه بشه بارداری چهارمم و ۳ تا ناموفق بعد با یه لوله بخدا دیروز ابروم رفت تو بیمارستان وقتی میفهمیدن ک من سابقه ام اینججوری بوده و همه ناراحت بودن ک اگه بشه خدای نکرده این لوله هم طوری بشه دیگه تموم انقدر نذر کردم این چند روز ابن ماه حقوق شوهرم باید بزارم اینا رو ادا کنم 😂😂😂😂

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بخدا بدترین عذابه بشه بارداری چهارمم و ۳ تا ناموفق بعد با یه لوله بخدا دیروز ابروم رفت تو بیمارستان ...

دارم فیلم ایرانی میبینم طرف میاد به دوست پسرش میگه باردار شدم باید بامن ازدواج کنی شوهرم میگه اینا چیکار میکنن هنوز میگن سلام فرداش حامله میشن اونم با گردافشانی، حالا ما ۱۲ سال پشتکار شبانه روزی اخرم هیچی  

دارم فیلم ایرانی میبینم طرف میاد به دوست پسرش میگه باردار شدم باید بامن ازدواج کنی شوهرم میگه اینا چ ...

اره بخدا حالا کافیه اصلا نخای زرت حامله میشی ، سعیده جان تو اینقدر سال حتما حتما باید دارو کمک باروری و امپول ازاد سازی میزدی یا روش آی یو آی حتما کمک میکرد زودتر حامله شی اینماه اگه پریود شدی برو دکتر بتویسه برات از روز ۳ پریودی شبی دو تا میخوزی تا ۵ روز و یکی دو تا امپول hmg  میزنی کیفیتش خوب بشا و روز ۱۱ و ۱۲ میری سونو ک ببینی فولیکول بالغ دازی یا نه اونموقع امپول hcg میزنی تمام بعد ۱۴ روز هم معلوم ـمیشه نه خطری داره نه جیزی خیلیا با بار اول حامله میشن 

سلام عزیزم ممنون خوبم ده روزپیش زایمان کردم خیلی خیلی زایمان سخت و بدی بود با اینکه زایمان دوم محسو ...

بسلامتی انشا...براتون خوش قدم باشه خوشبحالت خداکنه خدابمنم دختربده دلم اروم بگیره🙏

ارسام فقط منم مثل دلشکسته یباردیگه بگی خارج رحم تودهنت فلفل میریزم🤣

وای 😂 همه رو کفری کردم انصافا درک کنید 😜 اینا رو ول کن باز شما خوبید شوهرم میگه یکبار دیگه بگی و حامله شی میرم واکتزومی میکنم اونم کفریه 😂😂😂😂

اره بخدا حالا کافیه اصلا نخای زرت حامله میشی ، سعیده جان تو اینقدر سال حتما حتما باید دارو کمک بارور ...

دو سه بار دکترم برام نوشت نگرفتم، خوب همه ازمایشاتمون سالم بود بغیر اینکه من تنبلی داشتم کم که اونم با دارو برطرف شد، این مابینم خودم بعضی اوقات دیگه بی خیال میشدم پیگیر بارداری نمیشدم 

بخدا بدترین عذابه بشه بارداری چهارمم و ۳ تا ناموفق بعد با یه لوله بخدا دیروز ابروم رفت تو بیمارستان ...

عروس ما بعد چهار سقط خداروشکر بچش یه هفته پیش بدنیا اومد

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
دو سه بار دکترم برام نوشت نگرفتم، خوب همه ازمایشاتمون سالم بود بغیر اینکه من تنبلی داشتم کم که اونم ...

خب عزیزم میدونم خدا رو شکر مشکل نداری و راحت میتونی باردار بشی تنبلی چیزیه ک این روزا بیشتریا دارن و این دارو ها دقیقا برا تنبلی هست بخاطر سایز کم فولیکول میدن تا بالغ بشه هیچ خطری هم نداره خیلی زودتر هم جواب میگیری همین روشی ک گفتم بخوری بیشتر وقتا دوقلو هم میشه 

عروس ما بعد چهار سقط خداروشکر بچش یه هفته پیش بدنیا اومد

خدا رو شکر خدا حفظش کنه اخه من میدونی ببشتر از بد شانسی بود و هی الکی الگی باعث شدن دکترا وگرنه اصلا این اتفاق ها نمی افتاد