2777
2789
عزیزم انشاالله چیزی نیست ..اصلا به دلت بد راه نده ..بحق همین چله انشاالله حاملگی سالم داشته باشی..دل ...

وای تو رو خدا چکار کنم من میدونم حاملم ازمایش زود بوو ک نشون داد اگه خارج رحم شدم چه خاکی به سرم بریزم درد شونه هام ول نمیشه من خاک بر سر،چجوری حامله شدم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماریا تو رو خدا دعام کن هیچی نمیتونم بگم فقط،دعام کنید 

عزیزم اینقدر خودتو ناراحت نکن انشالله بارداریت سالمه مگه قرار همیشه اتفاقات بد تکرار بشه فردا برو تیتر بتا بده عزیزم شاید لقاحت دیر اتفاق افتاده، 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

ارسام جان منم برای سلامتی بارداریت خبر خوش دادنت ده تا حمد خوندم ۱۰۰ صلوات فرستادم عزیزم ، زودی بیا خبر خوش بده باید برم نذرم برات ادا کنم دو رکعت نماز برم برات بخونم گلم

بچه ها بارداری تو سرم بخوره اصلا نمیخام فقط خارج از رحم نباشه همین خدایا خواهش میکنم تو رو بزرگیت قسم دیگه دل من نشکون دیگه من بیشتر از این شرمنده نکن خدایا من ۳ بار زجر کشیدم خدایا دیگه اینکارو با من نکن خدایا به پدر و مادرم رحم کن من بدرک خدایا رحم کن رحم کن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دیگه با این بی بی چک و پشت شونه هام مطمئنم هست بچه ها ببخشید اڋیتتون کردم این مدت ایشالا دل همتون شا ...

ارسام جون خداحافظ واسه چی عزیزم چرا هنوز هیچی معلوم نیست اینقدر خودتو اذیت میکنی 

دیگه با این بی بی چک و پشت شونه هام مطمئنم هست بچه ها ببخشید اڋیتتون کردم این مدت ایشالا دل همتون شا ...

چون نگرانی عزیزم اینجوری حس میکنی منم بعد سقطم هممش ویار دارم .اینا روحیه .

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.