2777
2789
انشالله

عزیز دلم انشالله همین ماه نی نی میاد توو دلت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ای خواهر..فعلا که به مرگ گرفتنم که به تب راضی بشم. فیستول آنال کوفتی کم بود یه مشکل جدید هم بهش اضاف ...

انشاالله همیشه تنت سلامت باشه عزیزم همه چی درست میشع توکل برخدا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب خیلی دلم گرفته بود دلم از تنهایم گرفته بود کلی سر نماز گریه کردم،خدایا یک نیم نگاهیم به ما بندا ...

سعیده مهربونم..انشاالله تمام دعاهایی که برای بقیه می خونی به خودت برمیگرده..به زودی انشاالله خدا دلت وشاد کنه..انشاالله تو چله سوره حشر حاجت روا بشی مهربونم🤲🤲🤲

امشب خیلی دلم گرفته بود دلم از تنهایم گرفته بود کلی سر نماز گریه کردم،خدایا یک نیم نگاهیم به ما بندا ...

عزیزم، سعیده جان، غصه نخور، ما هم بلاخره مامان میشیم. صبر کن و به خود خدا توکل کن.

مطمئنم اگه مامان شدن توی سرنوشت ما نبود، اصلا خدا به دل ما هم نمی انداخت. 

خیلی سخته ... بدتر از همه غصم برا وقتیه ک جاریم زایمان میکنه ... هم بااااید برم هم باید بتونم قوی ...

نگران نباش عزیزم

خدای اونا خدای ما هم هست

کمکون میکنه

اگر هم باردار شدی ایندفعه اصلا نزار کسی بفهمه

تو اگه توی جمع محکم باشی و عادی هیچکس چنین نگاهی بهت نمیکنه

تازه به قول مشاور ما مسئول تفکر دیگران نیستیم

ما عزت نفس خودمون رو داریم و این عزت نفس به بچه دار شدن و بچه داری نیست بلکه به خیلی چیزای دیگه بستگی داره

امیدوارم خدا بهت صبر و مقاومت بده عزیز دلم

نگران نباش عزیزم خدای اونا خدای ما هم هست کمکون میکنه اگر هم باردار شدی ایندفعه اصلا نزار کسی بفه ...

مشکلم اینجاس با یه حرف کوچیک زود چشمم پر اشک میشه و نمیتونم کنترل کنم 

قصدمون همین هست ک اگه باردار شدم غیر از مامانم کسی ندونه 

دوستان من ببخشید روم به دیوار ترشحام بوی مرغی ک چند ساعت تو هوای گرم مونده رو میده 

تا حالا ک لکه بینی بود میگفتم لابد بوی خون هست ولی الان خون نیست ولی همون بو رو میده 

ممکنه به خاطر اون بقایا باشه ؟ 

دوستان من امروز رفتم دکتر بهم گفت از آخر ماه بعد آزمایشات رو شروع میکنیم یعنی وماه بعد از آخرین سقط واقعا من نمیخوام این بار دیگه انقدر عقب بندازم بارداریم رو(۳ بار تا حالا سقط داشتم) نمیدونم چرا دکترا انقدر دست دست میکنن من الان ۳۶ سال دارم .کسی بوده بلافاصله بعد سقط آزمایشات رو شروع کنه؟

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰