2777
2789

سلام به همه دوستان

من فقط تاپیکو خوندم اصلا دونه دونه پستا رو نخوندم

منم خرداد تا هفته شش سقط داشتم الان ماه چهارمه اقدام هستم تا حالا که هیچی خیلی ناراحتم

خدایا میشه تیکرمو خودت واسم واقعیش کنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچی نمیگم خدا خودش جوابشونو بده  نمیتونم بگم خدا یه بلا سرشون بیاره تا دردمو بفهمن از دلم ...

بیخیال عزیزم اینقدر دل منو شکوندن تو این سوال ها واگذارشون کردم بخدا منی ک واقعا از تا دل همه رو دوس دارم و دعا میکنم هنوز،خرس بزرگی ک برا بچه یکی از فامیلا خریدم تو کمده ک برم دیدنش ولی اون به همه سپرد ک من نرم دیدن خودش و بچش این یکیش بود ک گفتم یا تو بیمارستان تخت کناریم بلند داد زد پرده رو بکشید نمیخام این دقیقا گفت (این ) منو ببینه در صورتی ک  تو حال زارم ک داشتم سقط‌میکردم سر بچه دومم تا اومد من بهش تبریک گفتم ای خدا شکر 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام امروز داشتم کمد رو مرتب میکردم لباس هایی که واسش خریده بودم دیدم اینقدر گریه کردم که نگو دلم خون شد ای خدا چکار کنم از اون همهشوق ذوق همین چند دست لباس نصیبم شد دلم یه بچه ی دیگه میخواد وقتی پسرم میگه دلم خواهرو برادر میخواد میخوام از غصه بمیرم چرا سرنوشت اینکارو باهام کرد😭😭😭😭

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
بمیرم برای دلت انشا...اون دنیادستتومیگیره وشافعت میشه نزارمثل من شی افسردگی داغونم کرده پیرم کرده دا ...

مرسی عزیزم خدانکنه

ایشالا که لیاقت داشته باشم حداقل به وسیله اون برم بهشت

من تازه رفتم مشاوره یکم راهکار بهم داده ولی زیاد با اقواممون که تازه بچه دار شدن در ارتباط نیستم خداروشکر

من هیچی نمیگم خدا خودش جوابشونو بده  نمیتونم بگم خدا یه بلا سرشون بیاره تا دردمو بفهمن از دلم ...

الهی بگردم حق داری خدابزودی جاشوبرات سبزکنه دلت اروم بگیره حق داری عزیزم نکن باخودت اینجوری من درس عبرت همه بچه های اینجام همش میگم نکنیدباخودتون من شش ماه جنازم یه افسرده داغون که نمیتونه ازپس زندگیش بربیاد قوی باش خدابزودی بهت میده اینوبدون خدابه بندش ضربه نمیزنه هشدارمیده شک نکن

مرسی عزیزم خدانکنه ایشالا که لیاقت داشته باشم حداقل به وسیله اون برم بهشت من تازه رفتم مشاوره یکم ...

لیاقتش وداری شک نکن اوناشفیع مادربهشتن خوب میکنی برومشاورحرف بزن خالی شی 

دقیقا منم خیلی خوشحالم که این تجربه تلخ منو اونا نداشتن و بچه هاشون شکر خدا سالمن

ولی این طبیعیه که با دیدن بچه هاشون یادمون به بچه خودمون بیفته و گریه کنیم و این حسادت نیست

اما مردم عقلشون به چشمشونه چه میشه کرد

منم سعی میکنم باهاشون خیلی مواجه نشم چون یکیشون که دیدم شبش خیلی گریه کردم

سلام مهرا جان خوبی عزیزمـ امیدوارم حال خودت و نی نی جونت خوب باشه دلم برات تنگ شده بود

منم عشقم مرسی ولی حالم بدزهراکی این کابوس تمام میشه چراتموم نمیشه این زندگی لعنتی؟

دقیقا منم خیلی خوشحالم که این تجربه تلخ منو اونا نداشتن و بچه هاشون شکر خدا سالمن ولی این طبیعیه که ...

اره خوبه منم همش تنهام ازهمه بیزارم جزخونه مامانم هیچ جانمیرم