2777
2789
منم متاسفم عزیزم بخاطر اتفاقای تلخی که برات افتاده نمیدونم چرا پسرم اینجوری شد خیلی دلم میخواست دلی ...

بمیرم برای دلت انشا...اون دنیادستتومیگیره وشافعت میشه نزارمثل من شی افسردگی داغونم کرده پیرم کرده دارم زجرمیکشم دلم لک زده برای یه خواب راحت وبدون دغدغه ویه زندگی اروم خودتوپیداکن وقوی باش قوی بودن موهبت بزرگیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم براش..ممنون ابوالفضل هم بهتره شده خدار وشکر.. این سرماخوردگی چیه افتاده ..ول کنم نیست..اب ...

انشالله زودتر خوب بشه و یه داداش یا آجی گیرش میاد میدونم دلتنگه ولی بروز نمیده    

مننونم عزیز دلم😍😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خوبی عزیزجان؟حال روحیت چطور؟

ممنون بعد نیستم عزیزم..حال روحی که هیچ وقت فکر نکنم..اون ادم سابق بشم..ولی یه که اآشناهامون.چندسال پیش دختر سه سالش جلوی چشماش رفت زیر نیسان. اونم تو حیاط خودشون نیسان عقب رفت بچه پشت نیسان بود .و بچه رو زیر گرفت..الان خدا دوباره بهش یه دختر داده..اون منو دید.گفت تا قبل این دخترم از زندگی سیر بودم .با اینکه یه پسر داشت سربازی باید میرفت...میگفت الان این دخترم باعث شده میخندم حالم بهتره بشه.بهم میگفت تا دوباره بچه نیاری روحیت همین جوری داغونه

انشالله زودتر خوب بشه و یه داداش یا آجی گیرش میاد میدونم دلتنگه ولی بروز نمیده     مننونم ...

ممنون هدانا جان..هرچی خدا برام صلاح میدونه همون برام پیش بیاد ..انشااالله که برای همه خیر باشه برای منم همینطور

ممنون بعد نیستم عزیزم..حال روحی که هیچ وقت فکر نکنم..اون ادم سابق بشم..ولی یه که اآشناهامون.چندسال پ ...

اره عزیزم فامیل ماهم دخترشودوسالگی بخاطریه تب ازدست داد ازخوشگلیش هرچی بگم کم گفتم الان یه پسرهشت ساله داره کاشکی خداهرچیزی ومیگرفت همونومیدادتادلمون اروم شه

از اینکه می بینم افراد جدید وارد میشن قلب بیجونم درد میگیره واقعا هیچ مادری دست خالی از بیمارسنان ن ...

آرزوی محالی هست ک این اتفاق برای کسی نیفته ... تا بوده از قدیم و ندیم بوده و هست و خواهد بود خدا کمکمون کنه تا قوی بشیم 

بهمون صبر زیاد بده 

وقتی بهم میگن چرا انقد ناراحتی اون ک بچه نبود یه تیکه گوشت بود انگار تیغ میکشن روی قلبم ...

واقعا رفتاراشون زشته با منم رفتارای خیلی بدی کردن حتی احساس کردم خوشحالن که این اتفاق برای من افتاد ...

من هیچی نمیگم خدا خودش جوابشونو بده 

نمیتونم بگم خدا یه بلا سرشون بیاره تا دردمو بفهمن از دلم نمیاد زجری ک من کشیدم و حتی دشمنم بکشه ...

من به بچه هیچ کس به شکم برجسته هیچ کس حسودی نمیکنم بخیل نیستم خدا براشون نگه داره بچه هاشونو

از اون نگاهای ترحم انگیز ازون قایم کردن بچه ها و شکم ها دلم میشکنه نمیتونم گریم و بند بیارم دل نازک بودم قبلا با بارداری نازکتر و حالا هم ک نااااازززززک تررررررررر شده واقعا تاب نمیارم تا همچین چیزی میبینم اشکام میریزه و بد برداشت میشه انگار ک حسودی میکنم ! 

من امروزهشت هفته ویک روزمه

انشالله به سلامتی بغلش کنی و دلت با بوی تنش آروم بگیره

هیچ وقت فکر نکن ک برای بچت جایگزین آوردی فرشته های ما ابدی هستن و جایگزینی ندارن  به نی نی توی شکمت ظلم نکن این ناراحتی ها از خونت بهش میرسه و بهش خدایی نکرده آسیب میزنه 

مراقب خودت باش و سعی کن به آرامش برسی