2777
2789
خدا بهت صبر بده عزیزم ... منم چند نفر تو هر دو خانواده باردار هستن و از همه بدترش جاریم بود ک سه هف ...

واقعا رفتاراشون زشته با منم رفتارای خیلی بدی کردن حتی احساس کردم خوشحالن که این اتفاق برای من افتاد و یجورایی پیش مرگ اونا شدم تا مراقب باشن بچشون طوریش نشه😢

سلام بچه هاخوبید؟دوربودن ازنی نی سایتم نتونست حالموخوب کنه ثانیه ای نیست به دخترم فکرنکنم خیلی دارم ...

خوبی عزیزم ؟تو الان یه نی نی خوشگل داری دیگه کمتر به گذشته فک کنم 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا رفتاراشون زشته با منم رفتارای خیلی بدی کردن حتی احساس کردم خوشحالن که این اتفاق برای من افتاد ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم خداجاشوسبزکنه عزیزم ماهادلامون شکسته حساس ترم شدیم من بامادرشوهرم قطع رابطه کردم چون عکس یکی ازفامیل شوهرم که بامن بارداربودونشون منوشوهرم دادماهاخیلی شکستیم حتی الان ازهمه فامیل بریدم هیچکس ونمیخام ببینم 

نه عزیزم هیچی ارومم نمیکنه اخه چرامن اینقدرضعیفم ازخودم بدم میادعزیزم چندهفتته؟

ضعیف نیستی عزیزم    من سنو گفت ۷ هفته  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من امروزهشت هفته ویک روزمه

انشاالله بسلامت بغلش میگیری عزیزم مواطبش باش خوتو اذیت نکن مطمئنا الان دخترت خوشحاله وحتما برات دعا کرده 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم. الان سه ماه گذشته. من همون روز ای اول خوردم

عزیزم ازمایشا بردی نشون دادی

متاسفم عزیزم خدا بهت صبر بده علتش چی بود ؟ اینجا همه همدردت هستن و همه هفته های اخر بودن و بعد از تو ...

منم متاسفم عزیزم بخاطر اتفاقای تلخی که برات افتاده

نمیدونم چرا پسرم اینجوری شد خیلی دلم میخواست دلیلشو بفهمم 

دو هفته آخر بود که رشدش متوقف شده بود و آب دورش کم و آخرین سونوگرافی من قبل همین دوهفته بود و همه چیز نرمال گزارش شده بود 

همش احساس میکنم بچم با زجر مرد و من نفهمیدم

بمیرم براش روز آخر از صبح تا ظهر فقط چهار بار خودشو جمع کرد یه گوشه و دیگه دست و پاشو تکون نمیداد چقدر من نفهم بودم که شک نکردم حرکتش کم شده دیگه بعد از ناهارم تکون نخورد و ....

من ندیدمش ولی یکی اقواممون دیده بودش و گفت خیلی خوشگل بوده

باورم نمیشد خدا همه ی ویژگی هایی که من دوست داشتم تو وجودش گذاشته بود

سفید و تپل و چشم و ابرو مشکی و سرش پر از مو....

امیدوارم خدا به همه ی مادرایی که منتظر هستن یه بچه ی عااااالی و سالم بده و جبران همه ی این تلخی ها بشه