2777
2789
راستی شما بعد سقط هیج مشکلی نداشتین؟ من الان شیر دارم هر دو سینه  کمر درد کتف درد سر درد ک گم ...

عزیزم من زایمان کردم .‌پسرم و بعد ۴ روز از دست دادم.سینهام عفونتی شده بود بخاطر شیر .دکتر بهم قرص داد تا خشک بشه

اره میدونم عزیزم اینا رو هم فقط،اینجا میگم ولی میدونی من چون ۳ بار این تجربه رو دارم پذیرفتنش برام س ...

زهرا جون خیلی برای شما سختتره شکی نیست اما حتما خدا تو وجود تو چیزی دیده که اینقدر داره آبدیده ت میکنه حتما الماس خوبی هستی و قراره بشی.هر که در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش میدهند.تو سه تا فرشته داری که حتما هواتو خواهند داشت تو بدترین شرایطا.فقط مامان محکمی باش بسپار بخدا درست میشه.مام همگی دعا میکنیم که ان شاءالله بزودی مامان گلی بشی

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ولی بزاری خیالت راحتتره پروژسترونه فقط جای جنبن سفت میکنه ک خدای نکرده خطر سقط کمتر،بشه انشالله ب ...

عزیزم هنوز قلبشو ندیدم حالا ساعت ۳ به بعد دکتر هست زنگ بزنم ببینم جواب میدن.مارگزیده ایم دیگه از همه چی میترسیم

انشالله اره باید دیگه برم دنبالش اینسری شاید قسمت شد چهارمی بیاد برام دعا کن عزیزم

آفرین دختر خوب حتما اینکارو بکن.توکل کن بخدا و بخواه ازش .حتما میشه ان شاءالله

نه عزیزم من رو محمدپارسا دچار خونریزی شدم دکتر برام نوشت وچند وقت استفاده کردم دکتدم گفت که سردیحات ...

من سر صالح ماه آخر اینطور شدم ولی این یکی از الان.ان شاءالله که خیره.مرسی از راهنماییت عزیزم.

عزیزم من زایمان کردم .‌پسرم و بعد ۴ روز از دست دادم.سینهام عفونتی شده بود بخاطر شیر .دکتر بهم قرص دا ...

برا منم قرص داد  دو تا دونه قرص هست ک نصفش و هر هفته گفت بخورم ولی کم نیست ؟ 

شیر داشتن خیلی منو اذیت میکنه 

زهرا جون خیلی برای شما سختتره شکی نیست اما حتما خدا تو وجود تو چیزی دیده که اینقدر داره آبدیده ت میک ...

فداتشم سمیرای عزیزم ممنون ک همیشه به درد و دلام گوش میدی و خواهرانه کمکم میکنید ایشالا ک همینطوره و همه مامان های گلمون بسلامت فارغ بشن و دلشون شاد ایشالا بزودی قلب نی نی خوشگلت میبینی بسپار بخدا نگران نباش

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام 

منم دوم شهریور توی ۳۸ هفته پسر خوشگلمو از دست دادم

فکر میکنم هیچکس نمیتونه ما رو درک کنه غیر از اینکه این اتفاق براش افتاده باشه

خیلی سخته

تمام کسایی که باهام باردار بودن با فاصله خیلی کم‌ از من زایمان کردن و الان کلی عکساشونو میزارن توی اینستاگرام و هر ماه ذوق بزرگ تر شدن بچه هاشونو میکنن و منم هر دفعه کلی گریه میکنم و میشمارم که چند ماه از اون روز لعنتی گذشته....

عزیزم من زایمان کردم .‌پسرم و بعد ۴ روز از دست دادم.سینهام عفونتی شده بود بخاطر شیر .دکتر بهم قرص دا ...

عزیزم مراقب باش من با خوردن این قرصا یبوست سختی گرفتم و نمیدونستم بخاطر اینه

بعد که قطعش کردم خوب شدم

سلام  منم دوم شهریور توی ۳۸ هفته پسر خوشگلمو از دست دادم فکر میکنم هیچکس نمیتونه ما رو درک کن ...

خدا بهت صبر بده عزیزم ...

منم چند نفر تو هر دو خانواده باردار هستن و از همه بدترش جاریم بود ک سه هفته پایینتر از من بود و الان یه احوالپرسی درست هم باهام نمیکنه ...

دخترعمه خودم تا بچه برادرش میاد جلو من بچه های خودش ک بزرگن و بسیج میکنه تا اون بچه رو از جلو چشم من دور کنن ک چشمش نکنم ...

مامانم دعوام کرد گفت تو اینجوری فکر میکنی تا به خودش هم ثابت شد 

سلام  منم دوم شهریور توی ۳۸ هفته پسر خوشگلمو از دست دادم فکر میکنم هیچکس نمیتونه ما رو درک کن ...

متاسفم عزیزم خدا بهت صبر بده علتش چی بود ؟ اینجا همه همدردت هستن و همه هفته های اخر بودن و بعد از تولد خیلی سخته واقعا و همین ک اطرافیان هم بدتر بهش دامن میزنن ایشالا بزودی جاش سبز بشه و چقدر پسر کوچولو ها ضعیف ترن بیشتریا پسر از دست دادن بجز یکی دو از دوستان ' منم پسرم بچه اولم ۳۳ هفته بخاطر بند ناف و دوتای بارداری ناموفق هم بعد اون

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

متاسفم عزیزم انشاالله که بزودی خدا دلتو شاد کنه وجاش سبز شه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سلام به همه ... خوشحالم بلاخره جایی ک ادماش هم درد من هستن پیدا کردم  البته خیلی وقته و از اول ...

از اینکه می بینم افراد جدید وارد میشن قلب بیجونم درد میگیره

واقعا هیچ مادری دست خالی از بیمارسنان نره

و هیچ مادری مثل من اسمشو روی سنگ قبر نبینه

ای کاش میمردم

وقتی فکر می کنم چه جوری راضی شدم بچم رو بزارن تو خاک حالم از خودم بد میشه