2777
2789
بچه ها من این ماه باردار نبودم امروز پریود شدم.سری قبل همون با اولین اقدام باردار شدم.نمیدونم چرا به ...

عزیزم هر بارداری مثل هم نیست امیدوارم انتظار خیلی زود تموم بشه و با تمام وجود شاد شی و دلت اروم بشه ' الان ک پریود شدی گرمی بخور تا روز،۱۴ عسل سیاهدونه بخور و اقدام کن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دیگه این ماه حتما میرم تا چند روز،دیگه

حتما برو منتظرم عزیز دلم انشاالله با خبرای خوب بیای برات دعا میکنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من یه مدته همش خواب مادربزرگ عزیزم میبینم ک خیلی جوون بود و من عاشق بودم و کاملا شبیهم یه طور ...

خیره عزیزم منم خواب دیدم مادر بزرگم از حج برگشته اینقدر بوی خوبی میده بهم میگه بیا سرتو کن تو بغل من وتا میتونی گریه کن ومنم همین کارو میکنم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خیره عزیزم منم خواب دیدم مادر بزرگم از حج برگشته اینقدر بوی خوبی میده بهم میگه بیا سرتو کن تو بغل من ...

کی این خواب دیدی هدانا ؟ من هر وقت خواب اینجوری ببینم حامله میشم چهارستون بدنم میلرزه دیگه

من تا الان شیاف استفاده نکردم ضرر نداره

نه عزیزم من رو محمدپارسا دچار خونریزی شدم دکتر برام نوشت وچند وقت استفاده کردم دکتدم گفت که سردیحات بخور گرمیجات وداروی دم نوش گیاهی نخور   

ماست اینا بخور 

کی این خواب دیدی هدانا ؟ من هر وقت خواب اینجوری ببینم حامله میشم چهارستون بدنم میلرزه دیگه

همین چند روز پیش     بسپار بخدا  ببین مادربزگت از نارحتی تو ناراحته 

یه بار قبلا خواب دیدم مادربزرگم بهم میگه بیا پیشم بخواب من باردار بودم چند سال پیش گفتم زود نیست الان بخوام بیام بعد نگاه ساعت میکنه بهم میگه اره زوده وقتش نیست  

همین چند روز پیش     بسپار بخدا  ببین مادربزگت از نارحتی تو ناراحته

اره دقیقا چون یکبارش تو خواب گفت اون دردی ک تو میکشی من میفهمم فقط،میریزم تو خودم

برای اتفاقی که برات افتاده متاسفم.ان شاءالله بزودی باردار میشی و بچتو صحیح و سلامت بغل میگیری اما دق ...

انشالله 

من بعد رفتن بچم هیچ شدم میگم یه اتفاقی بیفته بمیرم برن پیش بچم 

ولی زندگی در جریانه  و پدر مادری هست ک ما بچشونیم و باید سر پا بشیم

یه بار قبلا خواب دیدم مادربزرگم بهم میگه بیا پیشم بخواب من باردار بودم چند سال پیش گفتم زود نیست الا ...

اخی عزیزم خدا نکنه ایشالا ۱۲۰ سال زنده باشی

عزیزم اگه مادرت این اعتقاد و داره بزار برات انجام بده..ولی تو بگو خدا جان میسپارم به خودت .تا خدا نخ ...

دقیقا همین هست تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته 

چقدر هستن خانمهایی ک تو ۴۰ هفته و بیشتر حتی دهانه رحمشون سفت سفته و باز نمیشه    

مامانمم اعتقاد اونجوری نداره ولی وقتی آدم میشنوه از بقیه خب میگه یه احتمال هم باشه شاید 

الان من گفتم نمیخوام مامانم میگه اگه باردار شدی و افتاد چی؟ 

خدا کمکمون کنه واقعا من ک توان یه رفتنی دیگه رو ندادم

مری جون خوبی عزیزم ؟نوبتت پیش دکتر مرصوصی امروزه .انشاله نتیجه مطلوب بگیری گلم . برای مشکلی هم ک پیش ...

ممنونم مصی جون.خدا رو شکر.بله امروز برم ببینم چی میگن..مسلما هر کس که بی تفاوت به درد و رنج و غم و داغ جوانان هموطنش نباشه بویی از انسانیت نبرده..

مواظب خودت و نی نی باش

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست