2777
2789
ایشالله ک جراحی نیاز،نداشته باشی عزیزم ' واقعا  تو این مملکت چی میخان بشن و چی به سرشون بیاد خد ...

نه عزیز دلم دکتر رفتم گفت فقط جراحی.راهی جز جراحی نداره.حالا دنبال روش جراحی هستم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
تازگی کسی از دوستان قدیمی باردار نشده؟؟؟ مریم جون زایمان کرد؟

تنها (سمیرا) جان و مصی و هدانا و مهرا باردار هستن اینا رو یادمه و مریم جان نه هنوز تا هفته ۴۰ بهشون وقت زایمان طبیعی دادن اگه نشه انشالله سزارین 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروسمون و دوستش که هنگ کردن و واقعا ترسیده بودن..خانواده هاشون نگران بودن اینترنت قطع بود و تلفنام م ...

ای بابا بدتر ابروریزی شد ک بعد چقدر اومدن اونم از،شانس چیشد من همش تو فکرتون بودم دیگه قطع اینترنت ک فاجعه بود 

تنها (سمیرا) جان و مصی و هدانا و مهرا باردار هستن اینا رو یادمه و مریم جان نه هنوز تا هفته ۴۰ بهشون ...

هدانا و مصی و مهرا رو بودم...واااای الهی هزار مرتبه شکر چقدر خوشحال شدم واسه سمیراا..مبارکش باشه الهی به حق قرآن

نه عزیز دلم دکتر رفتم گفت فقط جراحی.راهی جز جراحی نداره.حالا دنبال روش جراحی هستم

جراحی 😣 ای بابا ایشالا ک زود خوب بشی نگران نباش باید ک بالاخره کاری میکردی براش و بعد عمل یه مدت همونجا بمون ک ازت مراقبت کنن ک زود خوب بشی

ای بابا بدتر ابروریزی شد ک بعد چقدر اومدن اونم از،شانس چیشد من همش تو فکرتون بودم دیگه قطع اینترنت ک ...

دوستش که اولین باره ایران اومده .خانم برادرمم دومین بارشه

هدانا و مصی و مهرا رو بودم...واااای الهی هزار مرتبه شکر چقدر خوشحال شدم واسه سمیراا..مبارکش باشه اله ...

اتفاقا سمیرا یکم آنزیم های کبدش بالا بوده ک باردار،شده و نگران بود همش و منتظرت بود بیایی یکم راهنماییش کنی 

احتمالا😁 ازش پرسیدم..گفت هر وقت که آزادی به کشورتون برگشت دوباره میام

غیر مستقیم گفته دیگه غلط بکنم   بدتر از همه حال داداشت هست ک اوردتشون بیچاره

غیر مستقیم گفته دیگه غلط بکنم   بدتر از همه حال داداشت هست ک اوردتشون بیچاره

آره طفلی😁میگفت بد شانس تر از من دیگه نیست خودمم یدونه باشم🤣

اتفاقا سمیرا یکم آنزیم های کبدش بالا بوده ک باردار،شده و نگران بود همش و منتظرت بود بیایی یکم راهنما ...

ااا ..امیدوارم که چیزی نباشه..والا باید تحت نظر فوق تخصص گوارش باشه.چون تجربه افزایش آنزیم های کبدی من مربوط به روزای آخر بارداریه..ولی اگه افزایش انزیماش کم باشه با دارو قابل حله و رعایت رژیم غذایی خیلی مهمه