2777
2789
تولدت خیلی خیلی مبارک عزیز دلم 🎂🎂🎂 انشاله سال دیگه نینی تو دلت باشه یا تو بغلت قشنگم😍😍😍 عزیزم ...

ممنون مصی جان از دعای قشنگت🌹🌹

ان شااله شما این نه ماه رو به سلامتی سپری میکنی و این بار فرزندت رو سالم  و صالح به آغوشت میگیری و عاقبت بخیر و نامدار بشه 🙏🙏

برامون دعا کن مصی عزیزم🙏

وای عزیز دلم تولدت مبارک انشالله تولد بعدی جشن سه نفره بگیرین باران جان عزبزم حتما حتما تعداد دفعات ...

ممنون هدانا جان.

چشم. این ماه میخوام بترکونم و رکود رو بزنم😅😅

البته حتما دوشنبه زنگ میزنم و یه وقت دکتر برای هر وقت که بشه میگیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رومینا جان تبریک میگم مامان شدنت رو 😊عزیزم بهتر بجای فکرای پوچ و ناراحت کننده به این فکر کنی که همه ...

چشم عزیزم ممنون بابته دلداریت خیلی حالمو بهتر کردی مهربون 😍😘⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
@mary_ryan     مریم جان خوبی چیشدی ؟ من همش این مدت به فکرت بودم گفتم خاست با عروسشون بی ...

سلام عزیز دلم.خوبی؟کلا برنامه شیراز و اصفهانمون کنسل شد.برگشتیم تهران.الان خونه مامانم هستم.بدتر از اون اینکه پدر دوستم که شیرازیه دستگیر شده و بی نهایت نگرانیم و استرس داریم چون خیلی باهاشون رفت و آمد داریم😭دعا کنید واسش خدا کمکش کنه.

خودمم که دنبال جراحی هستم و داغونم و همش از این دکتر به اون دکتر

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام عزیز دلم.خوبی؟کلا برنامه شیراز و اصفهانمون کنسل شد.برگشتیم تهران.الان خونه مامانم هستم.بدتر از ...

سلام مریم جان خوبی عزیزم ؟ ای بابا چقدر بد همچی بهم ریخته چی بگم یه کاری کردن ک نمیشه حرفم زد شیراز،خیلی اوضاع خراب بود ؛ حتما باید جراحی کنی ؟ اصلا حالم گرفته شد این مدت همه چی بر عکس شده چقدر خوشحال بودی برا مسافرت و ــ ایشالله زودی خوب بشی عزیزم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
@mary_ryan     مریم جون کجایی؟ خوبی خواهری؟ عزیزم زودتر بیا از حالت بگو گلم

آیجهان خانم گل خوبم شکر خدا.دنبال عمل هستم و وقت ویزیت دارم.دعا کن بخیر بگذره واقعا تحمل درد دوباره واسم سخته

سلام مریم جان خوبی عزیزم ؟ ای بابا چقدر بد همچی بهم ریخته چی بگم یه کاری کردن ک نمیشه حرفم زد شیراز، ...

بله متاسفانه همه چی برعکس شد و بدتر از همه درد و غم هموطنام و دوستانم بدتر آزارم میده.بالاخره پایان شب سیه سپید است..اون روز خیلی نزدیکه.

خودمم که امروز باز وقت دکتر فوق تخصص کلورکتال دارم.

فردا هم وقت دکتر پریناتولوژیست دارم با اینکه از چند ماه قبل وقت گرفتم اصلا انگیزه ندارم برم ویزیت بشم..چون واقعا واسه داشتن بچه دوم مردد شدم این از وضع سلامتیم اینم از وضع کشورم!!!

سلام مریم جان خوبی عزیزم ؟ ای بابا چقدر بد همچی بهم ریخته چی بگم یه کاری کردن ک نمیشه حرفم زد شیراز، ...

تازگی کسی از دوستان قدیمی باردار نشده؟؟؟ مریم جون زایمان کرد؟

بله متاسفانه همه چی برعکس شد و بدتر از همه درد و غم هموطنام و دوستانم بدتر آزارم میده.بالاخره پایان ...

ایشالله ک جراحی نیاز،نداشته باشی عزیزم ' واقعا  تو این مملکت چی میخان بشن و چی به سرشون بیاد خدا میدونه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
@mary_ryan     مریم جان خوبی چیشدی ؟ من همش این مدت به فکرت بودم گفتم خاست با عروسشون بی ...

عروسمون و دوستش که هنگ کردن و واقعا ترسیده بودن..خانواده هاشون نگران بودن اینترنت قطع بود و تلفنام مختل بود با بدبختی دو بار زنگ زدن