💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله متاسفانه همه چی برعکس شد و بدتر از همه درد و غم هموطنام و دوستانم بدتر آزارم میده.بالاخره پایان ...
مریم جان انشاالله عملت راحت باشه و زودتر سلامتیتو به دست بیاری... منم مثل تو خیلی نگران و ناراحتم ادم زیادی سخت گیری هستم و الانم با این جریانات دلم برای همه بچه ها میسوزه...بچه هایی که با هزار امید میاریمشون تو این دنیا....
بچه ها اگر هرکدومتون برای من پیامی دادین تو تاپیک و من جواب ندادم ببخشید همه رو خوندم و از همتون ممنونم به خاطر دعاهای خوبتون نمیخوام حرف پر محبتی رو بی جواب و بی تشکر بذارم ولی یه کم گیجم و فراموش کار...بازم اگر جوابی ندادم ببخشید و از همتون ممنون
مریم جان عزیزم هروقت زایمان داشتی بگو که برات سوره کوثر بخونیم
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
مری جان عزیزم انشالله روزهای پراز سلامتی در انتظاراته میگم نمیشه لیزری جراحی بشی حتما روزی که جراحی داشتی بگو که برات دعای توسل بخونیم
بچه ها اگر هرکدومتون برای من پیامی دادین تو تاپیک و من جواب ندادم ببخشید همه رو خوندم و از همتون ممن ...
انشاالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم
سلام دوستای گلم.من پنج شنبه جزء ۱۵ رو خوندم به نیت حاجت روایی تک تکتون و اینکه دلتون شاد بشه و خواست خدا همون خواسته ای بشه که انتظارشو میکشنین ان شاءالله.اینارو هم از طرفتون از خدا خواستم: یا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین و آیه ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قره اعین وجعلنا للمتقین اماما. تکرار این آیات تو سجده و نماز برای بچه دار شدن خیلی سفارش شده
بچه ها شرمنده من اینقدر درگیر دکترو این حرفام که نرسیدم پیاماتونو بخونم.امیدوارم حال همه تون خوب باشه.و ان شاءالله خوبترم بشه با رسیدن به اونچه که میخواین