2777
2789
ممنون سعیده جونم.ان شاءالله خبر خوش بارداری شما رو بزودی بشنویم.سعیده جون ممنون بابت دعاهایی که کردی ...

ممنون عزیزم انشالله پیش روی هممون روزای خوبی باشه بتونیم طعم شیرین مادر شدن بچشیم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم انشالله دل شمام بزودی شاد میشه مطمئن باش

سعیده جان دوس دارم این ماه اقدام کنم ک دقیقا مثل بارداری پسرم و حاملگی دومیم باشه ولی هیچ کاری نکردم دیگه نمیتونم ریسک کنم بدبختی اصلا توان دکتر،رفتن ندارم و شدم مثل دیونه ها اقدام نمیکنم جلوگیری سفت و سخت بعد توقع حاملگی هم دارم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دلم میخاد این ماه اقدام کنم مثل دو تا از،بارداری هام گ تو این ماه بوده ولی نه دکتر رفتم نه چکاپ ...

زهرا جون غصه نخور تو رو خدا بمن نگاه کن بدنمو اعصابمو تو این ۴ سال داغون کردم الانم که به چیزی که میخواستم رسیدم از بابت بدن داغونم نگرانم.بخودت برس دختر گلی ان شاءالله بزودی برا شما هم اتفاق میفته دیگه برو چکاپاتو شروع کن تا بری ان شاءالله برای اقدام

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
چی شده عزیزدلم 😥

چی عزیزم چیشده ؟   من درخدمتم با یه تن خسته و ۳ تا بارداری بد و بدتر و داغ و متاسفانه بعد بارداری اخرم لوله سنت راستم رو از دست دادم مبگم ناقص منظورم اینه

سعیده جان دوس دارم این ماه اقدام کنم ک دقیقا مثل بارداری پسرم و حاملگی دومیم باشه ولی هیچ کاری نکردم ...

عزیزم ترس بزار کنار توکل بخدا این ماه برو کارتو انجام بده و با اطمینان و ارامش اقدام کن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
چی عزیزم چیشده ؟   من درخدمتم با یه تن خسته و ۳ تا بارداری بد و بدتر و داغ و متاسفانه بعد باردا ...

عزیزم شما ازمایش ایمنی انعقادی انجام دادی؟؟

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
چی عزیزم چیشده ؟   من درخدمتم با یه تن خسته و ۳ تا بارداری بد و بدتر و داغ و متاسفانه بعد باردا ...

😔😔😔😔😔بمیرم برات....چکاپ هاتو انجام بده و فرصت دوباره به خودت بده و اقدام کن توکل به خدا کن ان شاءالله اینبار برات جبران میکنه فدات شم 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
ممنون لطف کردی.من از بابت بالا بودن آنزیمام نگرانم

نگران نباش اصلا خدا رو چه دیدی اینا یهو دیدی درست شد 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

زهرا جون اینقدر این قضیه رو مثل پتک به سر خودت نکوب خیلیا با شرایط تو بچه دار شدن چندتاشون تو همین تاپیک شرایطشونو گفتن یه بسم الله بگو برو دنبال کارای پزشکیت تا ان شاءالله بری برا اقدام

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
زهرا جون غصه نخور تو رو خدا بمن نگاه کن بدنمو اعصابمو تو این ۴ سال داغون کردم الانم که به چیزی که می ...

اره واقعا اونا دیگه بر نمیگردن رفتن ک رفتن فقط،ماها داغون و افسرده شدیم و پدر و مادرمون داغون کردیم مامانم میگه پیر،شدی خودت خورد کردی ولی من حالیم نمیشه ؛  عزیزم از،هر چی دکتر و بیمارستان و ـ میترسم وای به حاملگی 

زهرا جون اینقدر این قضیه رو مثل پتک به سر خودت نکوب خیلیا با شرایط تو بچه دار شدن چندتاشون تو همین ت ...

دکتر ک میگفت برو اقدام بعد ۳ ماه هیچ مشکلی نداری ولی دیگه نمیتونم ریسک کنم اونم شکم چهارم

فرشته جون خوندی راجعش؟ نگران کننده نیست؟

نگران نباش چیزی نیست فقط باید دکترت بیشتر مراقبت کنه ازت و پیگیرت باشه بعد اتمام بارداری این مشکل درست میشه تو دوران بارداری باید تحت نظر پزشک باشی همین و تغذیت رعایت کنی 

😔😔😔😔😔بمیرم برات....چکاپ هاتو انجام بده و فرصت دوباره به خودت بده و اقدام کن توکل به خدا کن ان ش ...

خدا نکنه عزیز دلم چی بگم درسته شاید یه روزی دلم شادشه ولی این ۳ سال تا به الان هیچ زمان یادم نمیره پشت سر هم پشت سر هم