2777
2789
ممنون زهرا جون.ان شاءالله همه دوستای گلم و شما بزودی این خبر خوشو بهمون بدین.از خدا برا همه تون خواس ...

ممنون گلم توکل بخدا ایشالله همه دوستای عزیزم دلشون شاد بشه بزودی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
فدات شم توکل به خدا و سپردم به خودش هر چی صلاحم بدونه اگه هم نشم ناراحت نمیشم مثل قبلنا میخوام خدا ه ...

ان شاءالله که خواست خدا با خواسته دل همه تون یکی باشه و بشه اونچه کی دوس دارین.منم یکسال و نیم درگیر بودم الان تو شرایطی که اصلا انتظارشو نداشتم بهم داد.حکمت خداست کسی سر در نمیاره

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میخوای سرچ کنم اما به نظرم نخونی بهتر اینطور چیزی نمیدونی اگه چیزی بدونی هی استرس میکنی 

آره درست میگی باید برم دکتر اگه دکتر خوب پیدا کنم

درمان کبد چرب
درحال حاضر درمان خاصی برای کبدچرب وجود ندارد. برای درمان کبد چرب می‌بایست سایر مشکلات از جمله دیابت و یا کلسترول درمان گردد. درمان های معمول این بیماری شامل:
ترک مصرف الکل
مدیریت کلسترول
کاهش وزن
کنترل قندخون : https://niniban.com/fa/news/209752/%D9%82%D9%86%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1
می‌باشد. برای دریافت دارو و توصیه در مورد کنترل و مدیریت سایر بیماری ها و مشکلات که منجر به کبد چرب می‌شوند، باید به پزشک مراجعه نمود.
با رعایت موارد زیر، شما می‌توانید کبد چرب را کنترل و درمان کرده، این موارد شامل:
کاهش وزن. در صورتیکه شما اضافه وزن داشته و یا چاق هستید، میزان کالری مصرفی در روز و افزایش فعالیت بدنی، اقدام به کاهش وزن نمایید. همچنین با اتخاذ یک رژیم غذایی سالم نیز بخود کمک نمایید.
همین حالا عضو ویژه تلگرام نی‌نی‌بان شوید : https://niniban.com/fa/ads/redirect/ta/284
خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
هدانا جون دعاهای شما و بقیه دوستان اثر کرد آزمایش بتا دادم مثبت شده اونم تو این شرایط وای هم خوشحالم ...

خوشحالم برات عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
آره درست میگی باید برم دکتر اگه دکتر خوب پیدا کنم

فقط درمانش فرستادم مطلب دیه نفرستادم همون دکتر بری بهتر و اینکه رژیم غذایی بگیری 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

خیلی دلم میخاد این ماه اقدام کنم مثل دو تا از،بارداری هام گ تو این ماه بوده ولی نه دکتر رفتم نه چکاپ نه هیچی فقط تمام وحودم استرس هست و اعصاب خوردی شکر با وجود ۳تا دیگه نه فرصت فکر دارم نه ریسک تمام وجودم غمه کاش،حداقل مثل ادمیزادم بودم نه اینکه تو ۲۲ سالگی ناقص هم بشم 

دوستان میدونید از چند هفتگی به بعد از طریق سونو بارداری تشخیص داده میشه؟

۷ هفته به بعد 

قبل اون ساک حاملگی دیده میشه 

دوستان میدونید از چند هفتگی به بعد از طریق سونو بارداری تشخیص داده میشه؟

عزیزم از ۵ هفته ساک حاملگی تشخیص میدن و ۸ هفته قلب انشالله کی موعدت بوده؟

خیلی دلم میخاد این ماه اقدام کنم مثل دو تا از،بارداری هام گ تو این ماه بوده ولی نه دکتر رفتم نه چکاپ ...

عزیزم انشالله دل شمام بزودی شاد میشه مطمئن باش

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
خیلی دلم میخاد این ماه اقدام کنم مثل دو تا از،بارداری هام گ تو این ماه بوده ولی نه دکتر رفتم نه چکاپ ...

چی شده عزیزدلم 😥

خوشحالم برات عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی گلم

ممنون سعیده جونم.ان شاءالله خبر خوش بارداری شما رو بزودی بشنویم.سعیده جون ممنون بابت دعاهایی که کردی ان شاءالله بزودی همه شون در حق خودت مستجاب بشه