2777
2789

زهرا جان خوبی عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هدانا جونم دکتر نمیرم...قبلا که اصلا پری نمیشدم اما خدارو شکر الان میشم درسته فاصلش زیاده اما میش ...

ان شاءالله که نمیاد عزیزم و مامان گلی بشی بزودی و خبرشو بدی

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
نه هدانا جونم دکتر نمیرم...قبلا که اصلا پری نمیشدم اما خدارو شکر الان میشم درسته فاصلش زیاده اما میش ...

انشاالله نی نی تو شکمته ونزاره پری بیاد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مرسی گلم ان شاءالله بزودی زود همه دوستای گلم این خبر خوشو بدن بهمون.تو رو خدا دعام کنید

ان شاءالله و با توکل به خدا و خواست خدا که الان فندق اومده تو وجودت بقیش هم با خواست خدا خوب پیش میره و فندق کوچولو میاد بغلت جبران همه تلخی ها میشه😍😍😍😍😍

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
[Q=113159498]مرسی عزیزم.ولی خیلی نگرانم.بارداری قبلیم بدنم نرمال بود کلی اذیت شدم حالا چیکار کنم با ...

ان شاءالله .همچنین تو و بقیه مامانا.بتام ۱۲۵۵

درست میگی ولی مگه این نگرانی دست از سر من برمیداره!!!

اره منم همینم 

انشاالله نی نی تو شکمته ونزاره پری بیاد 

فدات شم....فک نکنم 🤭🤭🤭چون روزها تخمک گذاری رابطه نداشتم ...رابطه دقیقم موند بعد این پری که بشم و اقدام کنم

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

سمیرای قشنگم تبریک میگم عریزم خیلی خیلی خوشحال شدم اصلا نگران نباش یک ماه رعایت کنی میاد پایین سرخ کردنی و فست و فود و -... نخور ایشالا ایندفعه نی نی نازت با دل خوش و عمر طولانی بغل میکنی 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ان شاءالله که نمیاد عزیزم و مامان گلی بشی بزودی و خبرشو بدی

فدات شم توکل به خدا و سپردم به خودش هر چی صلاحم بدونه اگه هم نشم ناراحت نمیشم مثل قبلنا میخوام خدا هر وقت صلاحم دونست بهم نی نی بده

سمیرای قشنگم تبریک میگم عریزم خیلی خیلی خوشحال شدم اصلا نگران نباش یک ماه رعایت کنی میاد پایین سرخ ک ...

ممنون زهرا جون.ان شاءالله همه دوستای گلم و شما بزودی این خبر خوشو بهمون بدین.از خدا برا همه تون خواستم که زودی دلشاد بشین و حاجت روا.من که از دعاهای شما به نتیجه رسیدم ان شاءالله شماهام حاجت روا بشین

هداناجون تو نمیدونی راجع به مشکلات کبدی تو بارداری؟اینترنت برون مرزیم که قطعه سرچ کنم!

من برات سرچ کنم 🤔

اگه میخوای سرچ کنم اما به نظرم نخونی بهتر اینطور چیزی نمیدونی اگه چیزی بدونی هی استرس میکنی