2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته اینجا فضا مجازیه و همو ندیدیم ولی حرف زدن  و نوع گفتار شخصیت رو مشخص میکنه .. تو ذاتا مهر ...

ممنونم مهربونم انشالله برا خودت و کربلایی   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام گلم خوبه بارداره و داره استراحت میکنه تو همین تاپیک هست الان هاس ک پیداش بشه 

واقعا؟ خداروشکر. چقد خوب. انشاالله روزی ماهم بشه گلم. من بلد نیستم. تکش کن بیاد

خدایا شکرت🖤
سلام.خانما علائم‌بارداری چیه من از خ ام اقدام داشتم. بعد ۱۲ ام هم اقدام داشتم ۱۳ ام گرگرفتگی داشت ...

عزیزم بعضیا علائم دارن بعضیا هم ندارن ایشالا ک خیره تو فکرش نرو علائم بعد از عقب افتادن پریود بیشتر خودش نشون میده

واقعا؟ خداروشکر. چقد خوب. انشاالله روزی ماهم بشه گلم. من بلد نیستم. تکش کن بیاد

اره عزیزم انشالله روزی خودت بزودی چشم 

@mehraaa    جان بیا دوستمون اینجاست احوالت میگیره

من بارداری خارج از رحمی داشتم دوماه دیگه باید عکس رنگی بگیرم تورو خدا هرکی میخونه برام دعا کنه چسبند ...

برات صلوات فرستادم انشاالله به سلامتی یه نی نی خوشگل بغلت بگیری

خدایا شکرت🖤
من بارداری خارج از رحمی داشتم دوماه دیگه باید عکس رنگی بگیرم تورو خدا هرکی میخونه برام دعا کنه چسبند ...

سلام عزیزم منم بارداری سومم خارج از رحم بود و یکی از لوله هام از دست دادم و باید برم عکس رنگی ایشالا برا جفتمون هیچ مشکلی نباشه 

سلام عزیزم منم بارداری سومم خارج از رحم بود و یکی از لوله هام از دست دادم و باید برم عکس رنگی ایشالا ...

انشالله مال شماهم هیچی نیست. خدا بزرگه. دلم روشنه بزودی پسرت میاد تو دلت

خدایا شکرت🖤
سلام عزیزم منم بارداری سومم خارج از رحم بود و یکی از لوله هام از دست دادم و باید برم عکس رنگی ایشالا ...

وای خدااااا چه عذابیه

من عمل نداشتم هیچ کدوم از دلایل بارداری خارج از رحمو نداشتم فقط سنم نزدیک به سی ساله که دکتر گفت سنت بالا نیست نمیدونم چرا 

خدا خودش رحم کنه

شما همون اول که خارج از رحم بودی باید عکس رنگی میگرفتی من دوتا دکتر رفتم هردوشون گفتم دوماه جلوگیری کن ماه سوم  بیا عکس رنگی بگیر

وای خدااااا چه عذابیه من عمل نداشتم هیچ کدوم از دلایل بارداری خارج از رحمو نداشتم فقط سنم نزدیک به ...

عزیزم یعنی چی ک عمل نداشتی مگه بارداریت خارج از رحم نبود ؟ منم هیچ کدوم از علائم نداشتم سنم ۲۲ سال هست ولی شد گفتن از هر ۳ بارداری یکیش خارج از رحم میشه کاملا یهویی ولی چون رشد داشت جنین باعث شد لوله فالوپ بترکه و سمت راست از دست دادم