2777
2789
من کیسو داشتم و پریودیم تنظیم نبود.. تما این دفعه تنظیم بود.. اما این علائمو دارم..۲۹ ام پریود میش ...

انشالله عزیزم امیدوارم بزودی دلت شادشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اخ ببین چی رو ازم گرفتن 

بمیرم برای دلت نکن اینجورنبین داغون میشی میخای بشی مثل من میدونی افسردگی خیلی بدنکن دورت بگردم قدراونکه داری وبدون جای اونم به حق این غروب بزودی سبزشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم انشالله روزی خودت بزودی چشم  @mehraaa    جان بیا دوستمون اینجاست احوالت ...

جانم عزیزم چی شده من شوهرم مریض شده امروزخونه بودپرستارشدم عادت به ناهاردرست کردن ومریض داری ندارم☺️

بچه ها من فکر میکنم بچه هامم از من بدشون میومد و دوسم نداشتن اگه اینطور نبود حداقل یکیش میموند ولی ه ...

الهی فدات شم میدونم سخته عزیزدل ولی قسمتمون این بوده صبح رفتم بیرون موادواسه سوپ بخرم تاپوشک همسایه رودیدم توپارکینگ یه جادنج دیدنداره نشستم زارزدم خودموزدم چه میشه کردعزیزم 

مثل شوهر من با بدختی یه عکس برا من فرستادن ولی یکبار من رفتم تو گالریش عکسای بچم دیدم اونم با چی با ...

خدای من بمیرم برای دل کوچکت ازته دل دعاکردم الان خدابهت بزودی آرسامتو برگردونه صحیح وسالم 

عزیزم یعنی چی ک عمل نداشتی مگه بارداریت خارج از رحم نبود ؟ منم هیچ کدوم از علائم نداشتم سنم ۲۲ سال ه ...

بازم خداروشکر کن سنت کمه ۲۲ سال چیزی نیست وقت زیاد داری نگران نباش با یک لوله هم خیلی هاباردار شدن

یکی از دلایل خارج از رحمی شدن بارداری عمل آپاندیس و کلا عملا های شکمی و لگنی هست و همینطور ivf. بعد از سه ماه عکس رنگی که گرفتی اگر خواستی اقدام کنی به محظ اینکه پریودت عقب افتاد آزمایش خون بده حواست به علائمت باشه که اگر خدایی نکرده این دفعه هم خارج از رحمی شد زود بفهمی که خطر از دست دادن لوله نداشته باشی

هدانا جان آدینه جون راست میگه..دیکه تقدیرمون همین بوده الان بارداری پس مواظب نی نی تو شکمت باش عزیزم ...

عزیزم دوست منم همین بوددخترش وشش ماهگی ازدست داددوباره باردارشددخترشدهمون شکلی مونمیزدگفتش میگن روح بچه قبلی تاوقتی مادرحامله شه وضع حمل کنه بامادرش بعدش میره توروح بچه جدید 

با دیدن تاپیکتون یاد خودم افتادم خیلی بارداری سختی داشتم اول بارداری خانواده شوهرم گفتن زوده باید سق ...

خداپسرتوبرات حفظ کنه  عزیزم واقعافهمیدم فقط اون بالایی بایدبخادقسمت بچه توزمینی بودن بوده وخداخواسته بمونه برای من آسمونی شدن  ❤️

بازم خداروشکر کن سنت کمه ۲۲ سال چیزی نیست وقت زیاد داری نگران نباش با یک لوله هم خیلی هاباردار شدن ...

عزیزم اره من کورتاژ شده بودم قبلش ولی زودم فهمیدم ولی متاسفانه همچی دست به دست هم داده بود ک این اتفاق بیفته ولی یکی از دلایل خارج رحم عفونت های مزمن پنهانی هست ک متوجه نمیشیم و چسبندگی انشاله شمام مشکلی نداشته باشی بزودی یه بارداری سالم تجربه کنی عزیزدلم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......